Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşleriyle evlerini ayırmışlar

Sosyetik çiftlere son zamanlarda bir haller oldu! Ardı ardına mutsuz evlilikler, boşanma haberleri duyuyorum.
Ancak son öğrendiklerim dudak uçuklatacak cinsten! Sıkı durun; tam tamına 34 yıl aynı yastığa baş koyan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jeff Hakko ile Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Carole Hakko ayrılmış. İlk duyduğumda doğrusu ben de hiç ihtimal vermemiştim ama aileye yakın bir kaynaktan teyit ettim ki, çift önceki ay evlerini ayırıp ayrı yaşamaya başlamış.
Jeff Bey'in, 34 yıllık eşinden ayrıldığının şokunu üzerimden atamadan, oğlu Allen Hakko'nun da beş yıllık eşi Azer Polat Hakko'dan boşanma aşamasına geldiğini öğrendim. Maalesef Allen Bey de eşiyle evini ayırmış!!!

ANLAŞARAK AYRILMIŞLAR!
Mutlulukları herkese örnek gösterilen Jeff-Carole Hakko çiftinin evliliği bu raddeye nasıl geldi anlayamadım doğrusu!
Aileye yakın kaynaktan öğrendiğime göre, kesinlikle bir aldatma söz konusu değilmiş.
Hatta, ayrılık kararını müşterek almışlar ve boşanma davası bile açmamışlar. Carole Hanım, Mayıs ayında doğum yapan kızı Romina Garih ve torunu Alaia'ya yakın olmak için onların oturduğu Ulus'taki siteden bir ev kiralayıp oraya taşınmış.
Aynı dönemde; 2010 yazında evlenen ve Jeff Hakko ile Murat Polat'a ilk kez dedelik mutluluğu yaşatan Allen-
Azer Polat Hakko çiftinin evliliğinin çatırdaması da acı bir tesadüf tabii! 16 Nisan 2012'de dünyaya gelen oğulları Benjamen, 2 yaşına basmadan illet bir hastalığa yakalanmış; Hakko çifti, oğullarını sağlığına kavuşturabilmek için 1.5 yıl uğraşmıştı. Bütün bu badireleri atlattıktan sonra yuvalarının çatırdaması çok kötü olmuş. Bu arada Allen-Azer Polat Hakko çifti de boşanma davası açmamış. Dilerim, Jeff-Carole Hakko, oğulları Allen, kızları Romina Garih ve torunları Benjamen ve Alaia'nın yüzü suyu hürmetine; Allen-Azer Polat Hakko çifti de, ciddi bir hastalıktan kurtulan 3.5 yaşındaki oğulları Benjamen'in hatırına evliklerini kurtarır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA