Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Annesinin jestinin altında kalmamış!

Derya Tuna; Ocak ayında İbrahim Tatlıses'ten olan oğlu İdo'ya 272 bin Euro'luk son model siyah bir Range Rover Vogue almıştı. Ancak 23 yaşındaki İdo direksiyonuna geçse de, bugünkü kurla 935 bin liralık cipin ruhsatında annesi Derya Tuna'nın adı yazıyordu! Yani Derya Hanım; cipi değil, cipin kullanım hakkını oğlu İdo'ya hediye etmişti!

ANNESİNE BEYAZ ALDI
Önceki gün Derya Tuna'yı 34 XX 256 plakalı son model beyaz bir Range Rover'un içinde gördüm. Derya Hanım'ın bu kez de kendini ödüllendirip altına son model bir cip çektiğini düşündüm. Ancak yaptığım ufak bir araştırma sonucunda, Derya Tuna'nın altındaki son model cipin kendisinin üzerine kayıtlı olmadığını öğrendim. Bilin bakalım cip kiminmiş? Oğlu İdo'nun... Anlayacağınız İdo, Ocak ayında kendisine jest yapan annesine aynı jestle cevap vermiş. Yeni bir single çıkaran ve DJ'lik yapan İdo, Ocak ayında annesinin kendisine yaptığı gibi annesinin altına sıfır model bir cip çekmiş. Anne-oğul, kendi üzerlerine olmayan ciplerini kazasız belasız kullanırlar inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA