Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Terbiyesiz adam!'

Kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açan Feryal Gülman için Haziran ayında mahkemeden şok bir karar çıkmıştı! Mahkemeyi ikna edemeyen Feryal Hanım, beş kuruş tazminat alamamıştı. Tazminatsız boşanma kararını beğenmeyen Feryal Hanım, kararı temyize taşımıştı. Temyiz davası sonuçlanmamasına rağmen zafer sarhoşluğuna kapılan Kemal Gülman, önceki gün gazetecilere Feryal Hanım hakkında öyle açıklamalar yaptı ki; sadece boşanma arifesinde olduğu eşini değil, bütün kadınları çileden çıkarttı!!!

'40'IMDAN SONRA BU SÖZLERE MARUZ KALDIM'

Kemal Bey gazetecilere; "Feryal Hanım, 55 yaşında, menopozda bir kadın. Ne yapacak bundan sonra? Paranız olsa menopozda bir kadın mı alırsınız, yoksa 25 yaşında manken gibi birisini mi?" demiş. Doğrusu keşke demez olaymış! Kemal Gülman'ın bu sözleri, Feryal Hanım'dan daha çok hemcinslerini çıldırttı. Kemal Bey'in bu sözlerini Instagram sayfasından paylaşan Feryal Hanım altına da, "55 yaşında değilim. 49 yaşında boşanma davası açtım. 23 yıldır evliyim ve 40 yaşımdan sonra yukarıda söylediği sözlerin hepsine maruz kaldım. Onun gözünde kadının 40 yaşından sonra yaşam hakkı bile yok. Merak ediyorum, çoğu erkek böyle mi?" diye yazmış. Feryal Hanım, gayet usturuplu cevap vermiş ama onu takip eden kadınlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kemal Gülman'ın genelleme yaparak kadınlar hakkında söyledikleri, Feryal Hanım'ın takipçilerini çileden çıkarmış. Kadınların, Feryal Hanım'ın cevabının altına yaptıkları yorumlar, Kemal Gülman açısından yenilir yutulur gibi değil! Kemal Bey, bu sözleri ile büyük bir çamı boylu boyuna devirmiş! Yorumlardan anlaşıldığı gibi büyük bir ah alan Kemal Gülman'ı Allah kadınların şerrinden korusun!!!

BİR LAF ETTİ BİN AH İŞİTTİ
Saçlarını boyamaktan beynine fazla kimyasal karışmış. Ay dede ayyyyy...
Onun soyadını taşımamanızı dilerim.
Amca bel altı vurayım demiş ama aynaya bakmayı unutmuş, boş verin...
Feryal Hanım, pardon da kendisi olmuş yürüyen cenaze. Böyle kart horozlara sırf paraları için prim veren gurursuz, onursuz, f....e, ya da f....e ruhlu hemcinslerime yazıklar olsun.
Andropoza girmiş beyefendi. Bu bana biraz yaşlanmış iyice diline vurmuş gibi geldi; yazık...
Feryal Hanım, 40'ından sonra azanı teneşir paklar.
Ya ben böyle kepazelik görmedim. Hiç mi haysiyet yok bu adamda? Yazıklar olsun onun kalıbına ve terbiyesine.
Menopozlu kadın mı alırsın, yoksa 25'lik mi? Bak bak... Seni o kafandaki perukla kim alsın? Terbiyesiz adam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA