Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevenleri buluşacak

'Alp'in iyilik bahçesi üzerine konuşacaklar...

Alp Şen; geçen yıl elim bir trafik kazasında aramızdan ayrıldığında, bir grup öğrenci arkadaşıyla ve öğretmenleriyle birlikte Enka İyilik Projesi üzerinde çalıyordu.
Amaçları; lösemi, anemi gibi kan hastalıklarının tedavisinde başvurulan kemik iliği nakli çalışmalarına maddi katkı sağlamaktı.
Proje, Alp'in anısına yaşatmak için kurulan vakfın öncülüğünde Alp Şen İyilik Projesi adıyla sürdürülüyor.
Alp'in öğretmeni Ceyda Yılmaz; bu hikayeyi anlatan ve tüm geliri kemik iliği nakli çalışmalarında kullanılacak olan 'Alp'in İyilik Bahçesi' adlı kitabı yayınlamıştı. Yarın, Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde, saat 15.00'de Alp Şen'e adanmış kitabın söyleşisi yapılacak.

ŞEN AİLESİ DE KATILACAK
Yarınki söyleşiye, yavaş yavaş hayata entegre olmaya başlayan Alp'in annesi Begüm Şen'in yanı sıra, diğer aile fertleri, öğretmenleri ve proje arkadaşları da katılacakmış. Söyleşide Alp'in İyilik Projesi ve vakıf hakkında bilgilendirme de yapılacakmış.
Hadi; yarın işi gücü bırakıp Kozyatağı Kültür Merkezi'ne ışınlanın.
Bir kitap satın alın ve Alp'ten miras kalan iyilik tohumlarının yeşerip büyümesine katkıda bulunun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA