Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

3.5 milyona boşandılar!

Beş yıllık flörtün ardından 14 Şubat 2006'da Rotterdam'da evlenen Gökhan Siren- Ertan Çarmıklı çiftinin, yaklaşık 10 yıllık evliliği bitti. Allah ikisinin de yolunu açık etsin. Geçen hafta çiftin boşanma konusunda anlaştıklarını, hatta karşılıklı olarak boşanma protokolü imzaladıklarını yazmıştım. Geçen hafta boşanma davasını açan çift, salı günü de tek celsede boşandı. Çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, Gökhan Bey ile Siren Hanım'ın kavgasızgürültüsüz boşanmaları gerçekten takdire şayan. Bu arada boşanmalarda milyonlarca liralık davalara da alıştığımız için; herkesin en çok merak ettiği, bu boşanmanın Gökhan Çarmıklı'ya ne kadara mal olduğuydu! Herkesin merakını gidereyim...

VİLLA GÖKHAN ÇARMIKLI'DA KALMIŞ
Her iki tarafın avukatlarının yürüttüğü görüşmeler sonucunda imzalanan protokole göre Gökhan Bey, Siren Hanım'a 3.5 milyon lira tazminat ödemeyi kabul etmiş. Protokol 3.5 milyonluk tek maddeden oluşuyormuş ve başka da bir tazminat veya nafaka içermiyormuş. Herkes, evli oldukları dönemde birlikte oturdukları Ulus'taki dört katlı villanın da Siren Hanım'da kalacağını düşünüyordu ama bu da olmamış. Siren Hanım, boşanma tazimanatı olarak sadece para almış. Allah güle güle harcamak nasip etsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA