Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gereksiz yere 'Hadise' çıkmış!

Bu yılın başından beri flört eden, bu kısa süreçte birkaç kez ayrılıp barışan ünlü şarkıcı Hadise ile işadamı Uğur Güven, yine köprüleri attı!
En son geçen ayın başında kısa süreli bir ayrılık yaşayan aşıklar, barışı bayramda Paris'te kutlamıştı. Ancak barış çubuklarını tüttürdükten iki hafta sonra, yine birbirlerine girdiler! Üstelik bu kez işin içine Güven'in ex-sevgilisi Çiğdem Kayalı da dahil edilince -artık kim ettiyse- ortalık iyice karıştı!

DEDİKODULARDAN HİÇ HABERİ YOKMUŞ
Yazılıp çizilenlere göre; Uğur Güven, ex aşkı Çiğdem Kayalı'ya geri dönmek için aşk mesajları atmış, Hadise de bu mesajları görüp çılgına dönmüş.
Çiğdem Kayalı da Uğur Güven'in kendisine dönmek istemesine Instagram'dan cevap vermiş ve şunları yazmış:
'Biz tilki geri dönmesin diye kürkçü dükkanını yakan, gittikleri yollara hendek açan insanlarız. Pişmanlık demeyin bize. Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz.'
Önceki gün, ortalık bu kadar karışmışken hiç sesi soluğu çıkmayan Çiğdem Kayalı ile karşılaştım ve "Nedir bu işin aslı?" diye sordum. Meğer Çiğdem Hanım'ın hiçbir şeyden haberi yokmuş; çünkü son günlerde gazete okumuyormuş.

'GÖNDERMELER YAPMAK BENİM TARZIM DEĞİL'
Kayalı, hakkındaki dedikodulara önce güldü, sonra kızdı. "Beş yıl önce kapanmış bir konunun durup dururken gündeme gelmesi şaşırtıcı ve gereksiz" diye söze başlayan Çiğdem Hanım, şöyle devam etti: "Bu tarz olayların içinde adımın geçmesi beni rahatsız ediyor. Birilerine sosyal medyadan gönderme yapmak tarzım değil. Bunu böyle yorumlayanlara sadece gülerim. Oradaki paylaşımlarımın hiçbiri ne o anki ruh halimi, ne de o anki beni anlatıyor. Orada yazan hiçbir şeyin benim için özel bir anlamı yok. Beni takip eden ve kafası çalışan biri, bunları eğlenmek için paylaştığımı anlar."
Çiğdem Hanım'la sohbetimden anladım ki; Uğur Güven sayfası bir daha açılmamak üzere kapanmış. Bir daha barışırlar mı bilemem ama Hadise rahat olsun. Sevgilisini, ex sevgilisine kaptırmak gibi bir korkusu olmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA