Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hangisi yalan?

10 küsur yıl önce, o zamanın parasıyla 364 milyara Porsche Cayenne aldığını yazdığımda da, 2012'de Ahu Yağtu ile evleneceğini yazdığımda da yaptığı gibi yaptı Cem Yılmaz; yine beni yalanladı! Bodrum'da 640 metrekarelik villasına 4 milyon Euro ödeyen Cem Yılmaz'ın, katıldığı son site toplantısında söz alıp metrekaresi aylık 7 Euro olduğu söylenen aidatının yüksek olduğunu, düşürülmesini istediğini yazmıştım. Cem Yılmaz, Twitter'dan 'Yalan bu!' diye yazmış. Hangisi yalan merak ettim. Daha inşaatı başlamadan Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'da villa aldığı mı, 640 m2'lik villasına 4 milyon Euro ödediği mi, site toplantısına katıldığı mı, yoksa toplantıda "Ben sizin kadar zengin değilim, aidatları düşürün, villamı satarım" dediği mi?

AİDAT DÜŞMÜŞ AMA...
Bu arada The Residences Mandarin Oriental Bodrum'un site yönetimi, aidatların metrekare başına 3 Euro civarında olduğuna dair bir bilgi gönderdi. Sitede oturan tanıdığım iki kişiye telefon açıp sordum. Biri 560, diğeri Cem Yılmaz gibi 640 m2'lik villada oturuyor. 560 m2'lik villada oturan aylık 8 bin, 640 m2'de oturan ise aylık 10 bin lira aidat ödüyormuş. Evet; 7 Euro olduğu söylenen aidat düşmüş ama kaç paraya düştüğü belli değil! Site yönetimi 3 Euro civarı diyor ama tanıdıklarımın ödediği aidat bu günkü kurla metrekare başına 4.5-5 Euro civarında!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA