Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Faber-Castell'in Türk gelini hamile

Faber-Castell Şatosu'ndan müjdeli haber var!
Dünya devi Faber-Castell'in veliahdı Kont Charles von Faber-Castell ile evlenip Almanya'ya gelin giden Melissa von Faber-Castell'den müjdeli haber var! 3.5 yıl önce Faber-Castell Ailesi'ne ait, Almanya Stein'daki 172 yıllık Neue Scholss'da (Yeni Şato) üç gün üç gece süren bir düğünle evlenen çift, anne-baba olmaya hazırlanıyor. Türk sosyetenin en güzel kızlarından biri olan Melissa von Faber-Castell, yaklaşık üç aylık hamileymiş...

KONT MU GELECEK YOKSA KONTES Mİ?
Anne-babası Necmettin-Maria Eliyeşil'i ziyaret etmek ve dostları ile hasret gidermek için sık sık İstanbul'a gelen Melissa Hanım, hamile olduğunu önceki gün Instagram'da ifşa etti. Neredeyse çocukluktan bu yana hiç ayrılmadığı arkadaşları Maya Bitargil ve Yağmur Ünal ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'a koymuş ve altına da İngilizce, 'İki hamile kadın ve bir aktris' diye yazmış. Bu arada Melissa Hanım'ın kankası Maya Bitargil'in kızına 4.5 aylık hamile olduğunu da ilk bu köşede okumuştunuz. Bakalım Faber-Castell Ailesi'ne kont mu gelecek, yoksa kontes mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA