Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evini ex eşine bırakıp başka eve taşındı!

GÖKHAN ÇARMIKLI'DAN SİREN ERTAN'A BÜYÜK JEST!

Beş yıllık flörtün ardından 14 Şubat 2006'da Rotterdam'da evlenen Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın yaklaşık 10 yıllık evliliği kavgasız gürültüsüz bitmişti. Boşanma protokolünü imzalayan çift, bir hafta sonra 13 Ekim'de tek celsede boşanmıştı. Tek maddelik anlaşmaya göre; Gökhan Bey boşanma tazminatı olarak Siren Hanım'a 3.5 milyon lira ödemişti.

BOŞANDIKLARI GÜN TAŞINMIŞ
Sosyetede Ertan ile Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Bu dedikodular ayyuka çıkınca araştırdım; külliyen yalanmış. Dedikodular, Siren Hanım'ın evliyken oturduğu Ulus'taki evden hâlâ taşınmamasından kaynaklanıyormuş. Siren Hanım, hiçbir hakkı olmayan bu evden taşınmayınca sosyete de bunu 'ayrılmadılar' şeklinde yorumlamış. Ancak gerçek hiç de öyle değil; Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşınmış. Siren Hanım gönlüne göre bir ev bulduğunda Gökhan Çarmıklı ile son bağını da koparacakmış. Dedikoduculara duyurulur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA