Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Özel günde özel teşekkür

Önceki gün, dünyaya 'erken' gelen bebeklerin günüydü; yani Dünya Prematüre Bebek Günü'ydü... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ilk torunu, Ahmet Baran-Merve Terim Çetin çiftinin oğulları Yaman da, 6.5 aylık dünyaya gelmişti. Merve Terim Çetin, bu özel gün nedeniyle oğlunun fotoğrafını ilk kez Instagram'dan paylaşıp 90 gün boyunca hastanede Yaman ile ilgilenen hastane personeline, ailesine ve eşine teşekkürlerini sundu. En büyük teşekkürü de, "Kim bilir ne zorluklarla karşılaştığın bu savaşında, hayata tutunarak bana bu güzel duyguyu tattırdığın için ve hiç vazgeçmediğin için teşekkür ederim oğlum, ömrüm senin olsun can parçam" diyerek Yaman'a etti. Umarım Yaman'ın hep iyi günlerini görürler...

Buse Terim de, yeğeni ile fotoğrafını Instagram sayfasına koyup "Hayatta herkesin bir kahramanı olmalı. Benimkisi en 'Yaman'ı ve o teyzesinin kahramanı" diye yazmış.

Fatih Terim, Dünya Prematüre Bebek Günü'nde farkındalık yaratmak için milli maçta mor giydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA