Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ev konforunu aracına taşımış!

50 bin Euro'luk aracının içine değerinin iki katı para harcamış

Galatasaray'ın bu yıl Arsenal'den transfer ettiği 'Panzer' lakaplı Lukas Podolski'nin dillere destan bir arabası olduğunu öğrendim. Alman futbolcunun, bir süre önce keyfini sürmeye başladığı aracı, yaklaşık 50 bin Euro'luk bir Mercedes V Class.
Bu aracı daha çok işadamları ve sanatçılar tercih ediyor ama hiçbirininki Podolski'ninki kadar özellikli değildir herhalde! Çünkü Padolski, ünlü isimlere sattığı araçlarla tanınan galerici Mustafa Akan'dan aldığı aracına değerinin iki katı para harcayıp içini baştan ayağa kendi konforuna göre dizayn ettirmiş.

PASPASLARI TAY TÜYÜNDEN
Podolski'nin aracı, üç ay süren yenilemeden sonra bambaşka bir hale bürünmüş. Aracın içinde konfor ve lüks adına ne ararsanız var.
Kafalıklarında Lukas Podolski'nin ismi yazan dört koltuk da hareket hafızalı, ısıtmalı-soğutmalı ve masaj özellikli. HD televizyon ve Playstatiton 4 bulunan araçtaki paspaslar bile özel tay tüyünden yapılmış. Dış body kitleri ise sadece Podolski'ye özel olarak dizayn edilmiş. Çok fonksiyonlu döşemeleri ise ayarlanabiliyor.
Ipad'den de direkt komuta edebilme özelliği bulunan araçta; buzdolabı, çay ve espresso makinesi bile var.
Anlayacağınız Podolski, evdeki konforunu aracına taşımış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA