Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ortakların ilk cicileri kapışıldı

Biricik Suden arkadaşı aslı tacir ile modacılığa geri döndü

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson ile mutlu bir evliliği olan Biricik Suden Alanson, yıllar sonra iş hayatına döndü. Daha doğrusu; 11-12 yaşlarındayken babasının ipek pijamalarını kesip kendisine elbise yaparak başladığı tasarım işine uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Yakın arkadaşı Aslı Tacir ile kendi hayal ve stillerini yansıtan tasarımlarından doğan bir marka yaratmışlar; adını da Misophonia koymuşlar.

MARKA İSİMLERİ ÇOK İLGİNÇ
Türkiye'deki tarz sahibi kadınlar listesinin en başlarında yer alan Biricik Suden Alanson ile Aslı Tacir'in koleksiyonu, sadece exclusive olarak Harvey Nichols Kanyon'da satılıyor.
Bu arada öğrendim ki; ortakların koleksiyonu geçen hafta rafa çıktığında, adeta bir BalmainxH&M (daha kibarından) durumu yaşanmış, raflardaki ürünler anında kapışılmış.
Modaya aşık iki kadın, bu yüzden 8 Aralık'ta Harvey Nichols Kanyon'da düzenlenecek olan markalarının lansman daveti için harıl harıl ürün yetiştirmeye çalışıyormuş.
Bu arada Misophonia, bildik bir şey olmadığı için merak edip araştırdım; seslere karşı aşırı duyarlılık, hatta bazı seslerden nefret etme durumuymuş.
Markalarına niye böyle bir isim koymuşlar anlamadım doğrusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA