Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gala Modern'de destek yarışı yaşanacak

Elitler eğitime destek için yine bir araya gelecek

İstanbul Modern'in eğitim programlarını destekleyerek 2016 yılında da çocuk ve gençlerin sanat eğitimine olanak yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği 'Gala Modern' için geri sayım başladı. İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın evsahipliğindeki galanın yedincisi, bu yıl 12 Aralık'ta yapılacak. Nuri Bilge Ceylan, Adnan Çoker, William Kentridge ve Sıtkı Kösemen'in de aralarında olduğu pek çok sanatçı, İstanbul Modern'in eğitim projelerine destek olmak için özel çalışmalar hazırladı.
Raffi Portakal ile kızı Maya Portakal Bitargil de, yönetecekleri müzayede ile bu eserleri satacak. Halit Ergenç'in de, İstanbul Modern'in 'Yok Olmadan' başlıklı sergisine paralel düzenlenecek olan eğitim programlarının tanıtımını üstlendiğini öğrendim.

ŞIKLIK YARIŞI YAŞANACAK
Bu yıl ana sponsorluğunu Eren Holding'in üstlendiği, Rana Erkan Tabanca'nın sunacağı gecenin mekan tasarımına Vakko Espace, organizasyonuna ise Dream Design Factory (dDf) imza atacak.
Şimdiden emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bu arada Gala Modern, İstanbul'un yıl içinde gerçekleşen 'en şık' davetlerinden biri olacağı için, kadınlar o gece giyecekleri kıyafet için çoktan siparişlerini vermiş bile.
Bakalım gecenin en şık ismi kim olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA