Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendi kutlamada aklı annesinde olacak

İNGİLİZ ORKESTRASI SEZEN AKSU ŞARKILARI ÇALACAK

Yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atan Polimeks'in patronu Erol Tabanca, şirketinin 20'nci yılını uzun süre dillerden düşmeyecek bir geceyle kutlamak istiyor. Eşi Rana Erkan Tabanca ile birlikte gecenin her ayrıntısıyla aylardır uğraşan Erol Bey; yarın Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki kutlamaya, yaklaşık 2 bin kişi davet etti.

KONSERİ KAÇIRMAK İSTEMİYOR
Kutlama gecesinde, İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası sahneye çıkacak ama kendi repertuvarını değil, Sezen Aksu'nun unutulmaz bestelerini çalacak.
2 bin davetli de İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası'ndan Sezen Aksu şarkılarını dinleme ayrıcalığını yaşayacak.
Erol-Rana Erkan Tabanca çiftine; "Beni inanılmaz mutlu ve onore ettiniz" diyen Sezen Aksu'nun da yarın gece izleyiciler arasında olacağını öğrendim.
İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası'ndan kendi bestelerini dinleme keyfini yaşayacak olan Sezen Aksu'nun kendi orada olsa da, aklı evdeki annesinde olacak. Çünkü Aksu'nun 91 yaşındaki annesi Şehriban Yıldırım, 26 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilmişti. Aksu, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarını tam atlatamayan annesinin başından ayrılmak istemiyormuş.
Ama kendisini onore eden geceyi kaçırmaya da gönlü razı olmamış. O yüzden aklı evde kalsa da, kendisi Zorlu PSM'deki Polimeks'in 20'nci yıl kutlamasında olacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA