Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk orucu uzun sürmedi

SERDAR BİLGİLİ'NİN AMERİKALI ORTAĞINA GÖNÜL VERDİ!
2015 adeta ayrılık yılı olmuş; 2007'de büyük bir aşkla evlenen dahi reklamcı Alinur Velidedeoğlu ile Süzer Ailesi'ne mensup iş kadını Enci Teker'in sekiz yılık evliliği de Ekim sonunda tek celsede bitmişti. Yaklaşık bir yıldır eşi ile ayrı yaşayan Enci Hanım, sonunda eşinin kendisini genç kızlarla aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açmış, ilk celsede de evlilikleri bitmişti.
Alinur Bey ile ilgili iddialar doğru mu bilemem, ama sonunda Enci Hanım'ın da uzun süren aşk orucunu bozduğunu öğrendim! Enci Hanım, Serdar Bilgili'nin Amerikalı ortağı Frank Roccogrande'ye gönlünü kaptırmış.

İSTANBUL-NEW YORK ARASINDA GİDİP GELİYOR
Serdar Bilgili ile kurdukları BLG Capital'in yönetici ortağı olan Frank Roccogrande'yi, İstanbul sosyetesi gayet iyi tanıyor.
Bankacı ve finans uzmanı olan ve yılın yarısını New York'ta geçiren Roccogrande, ortağı Serdar Bilgili sayesinde sosyeteye girmiş.
Enci Teker ile Frank Roccogrande, nerede ve ne zaman tanıştılar bilmiyorum ama yaklaşık iki aydır süren mutlu-mesut bir ilişkileri varmış.
Son zamanlarda sık sık New York'a giden ve "New York'a yerleşebilirim" diyen Enci Teker'in, orada iş yapan kuzeni Baran Süzer'i ziyaret ettiğini sanıyordum. Meğer ziyaret ettiği sevgilisiymiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA