Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Altı aylık oğulları ile nikah masasına oturdular

Üç yıl süren mücadelenin sonunda mutlu sona ulaştılar

Bol sıfırlı tazminatlarla şimdiye kadar onlarca ünlüyü boşayan avukat Kezban Hatemi'nin, oğlu Ali Hatemi'nin boşanmasına karşı çıktığını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti.

KRAL DAİRESİNDE NİKAH KIYDILAR
"Bizim ailede boşanma olmaz" diyen Hatemi, gelini Aslı Çelik Hatemi'nin safında yer almış, boşanmamaları için çok uğraşmıştı! Ancak yaklaşık üç yıl süren ve üç kez temyize giden davanın sonucunda kazanan taraf Ali Hatemi oldu. Üstelik önceki hafta eşinden resmen boşanan Ali Hatemi; arayı hiç açmadan üç yıldır flört ettiği sevgilisi Zeynep Yüksek ile cumartesi günü evlendi.
Nikah mekanı olarak Maçka'daki Park Hyatt Istanbul'un kral dairesini seçen çiftin asıl sürprizi ise; smokiniyle anne ve babasının nikahına şahitlik eden oğulları Kerem Hatemi'ydi. Meğer Ali Bey; eşi Aslı Çelik Hatemi ile boşanma davaları devam ederken altı ay önce baba olmuş!
Üç yıl sonra muratlarına erebilen çiftin nikah şahitliklerini ise Leyla Söğütgil, Murat Aksu, Müge Onan, Cahit Günel, Tayga Ak ve Olganç Aycan yaptı. Aralarında Aslı Üstünkaya'nın olduğu yaklaşık 40 kişi, çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Büyük uğraşlar sonunda ilişkilerini resmileştirebilen çift, umarım bundan sonra oğulları Kerem ile mutlu bir hayat sürer.
Bu arada; atalarımız yıllar önce 'Et tırnaktan ayrılmaz' demişler. Kim bilir, artık boşanma gerçekleştiğine göre belki de Ali Bey ile annesi Kezban Hanım da barış çubuklarını tüttürmeyi başarırlar; hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA