Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ablası gibi çıtır bulmuş

Müstakbel eniştesi çöpçatanlığını yapmış!

Seben Koçibey ile 3 Ocak 2013'te sessiz sedasız nikah masasına oturan ve geçen yıl Ocak ayında boşanan Mehmet Pisak'ın boşanmasının yıldönümünde Selin Sel ile nikah masasına otup ikinci kez evlendiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Öğrendim ki, Pisak'ın ex eşi Seben Koçibey de aşk orucunu bozmuş! Üstelik 1976 doğumlu olan Koçibey, bu kez 'çıtır sevgili' modasına uymuş ve kendisinden yaklaşık altı yaş daha küçük Selçuk Hepyaz ile flört etmeye başlamış...

YENİ SEVGİLİ GIDA TOPTANCISI
Çiçeği burnunda aşıkların çöpçatanlığını ise, Seben Koçibey'in müstakbel 'çıtır eniştesi' Eren Morova yapmış. Biliyorsunuz; Alara Koçibey, çocuklarının babası Cem Uzan'dan boşandıktan sonra gönlünü kendisinden 10 yaş küçük Eren Morova'ya kaptırmıştı. Alara Koçibey ile 2011'den bu yana mutlu mesut bir aşk yaşayan Morova; müstakbel baldızını, kankası Selçuk Hepyaz ile tanıştırmış.
Gıda toptancılığı yapan Hepyaz ile Koçibey'in elektriği tutunca da flört etmeye başlamışlar. Koçibey kardeşlerin 'çıtır' sevgililerini kollarına takıp arzı-ı endam eylemeleri, flört edecek adam bulamayan hemcinslerini orta yerinden çatlattığına şüphem yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA