Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Val D’Isere’de evlilik zirvesi!

Olaylı boşanma davaları ile magazin gündeminden düşmeyen Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftiyle ilgili ilginç gelişmeler oluyor. Birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan çiftin uzlaşabilmek için avukatlarını görüştürmeye başladığını ilk kez bu köşede okumuştunuz.
Sıkı durun; çiftle ilgili şimdi daha da bomba bir haberim var!
Düne kadar birbirlerinin gözünü oymaya çalışan çift, oğulları Azur ile birlikte cuma gününden beri Fransa'nın ünlü kayak merkezi Val d'Isere'de tatil yapıyor.

BARIŞMA TEKLİFİ BADE İŞÇİL'DEN GELMİŞ
Bunu öğrenince çifte yakın bir kaynağı arayıp bu 'aile tatili'nin nasıl gerçekleştiğini sordum. Çift, boşanma konusunda aşağı-yukarı ortak bir paydada anlaşmış.
İş sadece, protokolün hazırlanmasına kalmış.
İşin ilginçliği de bundan sonra başlıyor zaten.
Boşanma protokolü konusunda eşiyle neredeyse hemfikir olan Bade İşçil, yaşananları geride bırakıp evliliklerini devam ettirme teklifinde bulunmuş. İşte Fransız Alpleri'nde buluşmalarının nedeni de buymuş; Val d'Isere'de evliliklerini masaya yatıracaklarmış.
Bu hafta sonuna kadar çekirdek aile olarak Val d'Isere'de birlikte tatil yapıp zaman geçirecek olan çiftin evlilik zirvesinden bakalım nasıl bir sonuç çıkacak... Bu arada kaynağıma, Malkoç Süalp'in barışma konusunda ne düşündüğünü sordum. Oğlu Azur'a çok düşkün olan Malkoç Süalp, "Gönlüm başka, aklım başka söylüyor" diyormuş.
Umarım her ikisi için de hayırlısı neyse o olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA