Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul'un elitleri yine Monako yolcusu

Prenses Grace Kelly Vakfı yararına Monako'da yapılan ve Avrupa jet-set'ini bir araya getiren Gül Balosu, 19 Mart'ta Monte Carlo'daki Yıldızlar Salonu'nda 62'nci kez gerçekleşecek. Tabii son yıllarda Monako'yu komşu kapısı haline getiren İstanbul'un elitleri de o baloda olacak. Yaklaşık 50 elitimizin rezervasyon yaptığı balo; Monako Prensi 2. Albert ve eşi Prenses Charlene ile Hanover Prensesi Caroline himayesinde Karl Lagerfeld tarafından hazırlanıyor. Her yıl farklı bir konseptte gerçekleşen balonun bu yılki konsepti ise Küba. Elitlerimiz ve Avrupa jet-set'i; Küba'yı çağrıştıran dekorda, Küba yemekleri ve müzikleriyle felekten bir gece çalacak...

Monako Prensi'nin şirketi SBM Monte Carlo'nun Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi olan Hülya Biren sayesinde, İstanbul'un elitleri, Monako'da el üstünde tutuluyor. Elitlerimiz Gül Balosu'nda da en ön masalarda ağırlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA