Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Genç Kaya'dan dillere destan düğün

Üç gün sürecek rüya gibi bir düğünle evlenecekler


Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya ile cemiyet hayatının güzel kızlarından Tuğana Savgı'nın mutlu beraberliklerini resmiyete dökmeye karar verdiklerini yazmıştım.
Önceki gün, çiftin 16 Nisan'da Kaya Holding'in Kıbrıs'taki oteli Kaya Artemis'te gerçekleşecek düğün töreninin davetiyesi geldi. Doğrusu, uzun süredir böyle afili bir davetiye görmemiştim...

DÜĞÜN CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
Düğünün tüm organizasyonunu üstlenen Vakko Espace Sky, yine döktürmüş.
Dantelle süslenmiş iki katlı davetiyenin üst katında; kabartma ile yazılmış, çiftin dostlarını davet ettiği bölüm var. Alt kattaki çok güzel hazırlanmış bir kitapçıkta ise cumadan başlayıp pazara kadar sürecek düğünde, hangi gün, hangi saatte neler olacağının detayları bulunuyor. Ayrıca alttaki çekmeceden, konukların oteldeki noktaları kolayca bulabilmeleri için hazırlanmış bir de cep haritası çıkıyor.

LİMUZİNLE TRANSFER
Cuma günü itibariyle havalimanından limuzinlerle otele transfer edilecek olan konuklar, akşamında Sirus Restaurant'da 'Hoşgeldiniz' yemeğinde ağırlanacak. Aynı saatte gelin ile damat da, yakın arkadaşlarıyla Temple Beach'teki barbekü partisinde bir araya gelecek. Konuklar, cumartesi günü saat 11.00'den akşama kadar beach party'de eğlenecek. Akşamında ise Artemis Balo Salo'nunda rüya düğün gerçekleşecek.
Pazar günü de saat 11.00'de başlayacak hangover brunch var. Hem çift, hem de konukları keyifli bir hafta sonu geçirecek.
Umarım bir ömür mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA