Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

60 yaşında bir Arap ile evlenmiş

Amerikalı ex gelinimiz bu kez Dubai'ye gelin gitti!

Size 100 puanlık uzmanlık sorusu; istediğiniz kadar da süre! Bakalım; bir dönem ülkemizdeki kadınerkek tüm bakışların hedefinde olan yandaki bu kadını tanıyabilecek misiniz? Hiç boşuna uğraşmayın, tanıyamazsınız. Fotoğraftaki kadın; ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun 2000 yılında Los Angeles'ta tanıştığı ve 28 gün sonra nikah masasına oturduğu ilk eşi, Amerikalı Sarah Bennett...

GEÇEN YIL BİR KIZI OLMUŞ
Yıldırım aşkıyla evlendiği Alinur Velidedeoğlu ile evliliği iki yılda bitse de, uzun süre Türkiye'ye gelip giden Bennett, yıllar önce ülkemizle irtibatı koparmıştı. Geçen hafta gittiğim Dubai seyahatinde Bennett'in evlenip Dubai'ye yerleştiğini ve 1 yaşında bir kızı olduğunu öğrenmiş ama izine rastlayamamıştım!
Sağ olsun bir arkadaşımın yardımıyla yandaki fotoğraflara ulaştım. İlk bakışta ben de sizin gibi tanıyamadım tabii.
Zamanında sarışın ve çok alımlı bir kadın olan Sarah Hanım, saç rengini kumrala çevirmiş ve biraz da yaş almış. Sarah Bennett, üç yıl önce, şimdi 60 yaşında olan Sami Alansari adındaki Arap bir işadamı ile evlenip Dubai'ye yerleşmiş. 39 yaşındaki Sarah Hanım, geçen yıl da kızları Aya'yı dünyaya getirmiş. Anlayacağınız Sarah Hanım, mutluluğu Arap işadamında bulmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA