Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Görkemli kutlamaya kiralık elbise!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, kendisini 59 yaşında baba yapan küçük oğlu Ali Ege için, cumartesi günü görkemli bir doğum günü partisi yapacağını yazmıştım. Ali Ege'nin 3'üncü doğum günü kutlaması tahminimden de görkemli geçmiş. Kesenin ağzını sonuna kadar açan Ali Ağaoğlu, Ortaköy'deki Boğaz manzaralı köşkünün bahçesini, oğlu için panayır alanına çevirmiş. Bu arada doğum günü ile ilgili çoook ama çok ilginç bir ayrıntı öğrendim! Sıkı durun; Ali Ağaoğlu'nun küçük hanımı Petek Ertüre'nin, oğlu Ali Ege'nin doğum günü kutlamasında giydiği elbisesi kiralıkmış!!!

750 LİRAYA KİRALAMIŞ!
Eveeet, yanlış okumadınız...
Forbes'in 'En Zengin 100 Türk' listesine bu yıl 14'üncü sıradan giren, dünyanın 1476'ncı zengini Ali Ağaoğlu'nun, kendi deyimiyle küçük hanımı; oğlunun doğum gününde giydiği inci ve püskül detaylı mini elbisesini, Davet Çok Elbisem Yok adlı butikten 750 liraya kiralamış.
Bonkörlüğüyle Türkiye'ye nam salmış olan Ali Ağaoğlu'nun, Petek Ertüre'yi diğer hanımlarından ayıracağını hiç sanmıyorum.
Olsa olsa bu Petek Ertüre'nin tutumluluğundan kaynaklanıyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA