Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Görücü usulü aşk!

ARKADAŞLARI ÇÖPÇATANLIK YAPTI AŞK ORUCUNU BOZDU
Yaklaşık sekiz ay önce Gökhan Çarmıklı'dan boşanan Siren Ertan'ın, Ersin Kayalar adlı işadamıyla yaşadığı aşk, bugünlerde sosyetenin dilinden düşmüyor. Ama herkes, bu aşkın ne zaman ve nasıl başladığını, Ersin Kayalar'ın kim olduğunu ve ne iş yaptığını merak ediyor. İşte sosyetede çok merak edilen Siren Ertan ile Ersin Kayalar aşkının ayrıntıları...

İSPANYOL EŞİNDEN İKİ ÇOCUĞU VAR
Siren Ertan ile Ersin Kayalar'ın tanışma hikayeleri çok ilginç! İkisini birbirlerine yakıştıran ortak arkadaşları çöpçatanlık yapıp dört ay önce bir yemek organize etmiş ve ikiliyi tanıştırmışlar. Yani bu aşk görücü usulü başlamış!
Siren Hanım başlarda, "Henüz bir flörte hazır değilim" dese de, Ersin Bey'i tanıdıkça fikri değişmiş ve flört etmeye başlamışlar.
Siren Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi Ersin Bey'in de, Siren Hanım gibi başından bir evlilik geçmiş. Ersin Bey, geçen yıl İspanyol eşi Carmen Hanım'dan boşanmış. Bu evlilikten biri 17, diğeri 6 yaşında iki çocuğu varmış. Bu arada son zamanlarda sık sık aileleri ve arkadaşları ile arz-ı endam eyleyen çiçeği burnunda aşıkların ilişkilerinin çok ciddi olduğu söyleniyor. Umarım, görenlerin birbirlerine çok yakıştırdığı çiftin bu seferki mutlulukları daim olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA