Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aslan’ları dünyaya geldi

ÜNAL AYSAL’A DÖRDÜNCÜ TORUN

Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na tekrar sevdalanan işadamı Ünal Aysal dördüncü kez dede oldu. Ayrı yaşadığı Yunan eşi Fani Hanım'dan 4 yaşında Alin adında bir kızı olan 75 yaşındaki Ünal Bey'e, dördüncü torun mutluluğunu yaşatan kişi, ortanca kızı Ceyla Aysal Kırklar oldu. Ceyla Hanım, cuma günü Amerikan Hastanesi'nde Aslan adını verdikleri oğullarınr dünyaya getirdi.

KADİR GECESİ DOĞDU
İlk evliliğinden 11 yaşında bir oğlu olan Ceyla Aysal Kırklar ile ilk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Mehmet Kırklar'ın mutluluktan havalara uçtuğunu duydum. Hastaneye gidenlerin söylediğine göre 42 yaşında doğum yapan Ceyla Hanım'ın da, Kadir Gecesi 3 kilo 700 gram dünyaya gelen oğulları Aslan'ın da sağlık durumu gayet iyiymiş. Annesi Ahu Aysal ile abla Ala Şirin, Ceyla Hanım'ın başucundan bir an olsun ayrılmazken, için yurtdışında olan dede Ünal Aysal, torunu Aslan ile cumartesi günü tanıştı. Mutlu evliliklerini Aslan ile taçlandıran Mehmet-Ceyla Aysal Kırklar çifti, umarım oğullarını sağlıkla büyütür.

Mehmet-Ceyla Aysal Kırklar
Doktorunun doğum için 28 Haziran'a gün verdiği Ceyla Hanım, normal doğum yapmak istese de, günü geçince doktoru sezaryene ikna etmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA