Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu yaz Komşu’nun güneşiyle yanacaklar!

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nın kızı ve damadı Serdar-Şule Zorlu Cümbüş çiftinin de modaya uyup Komşu'da ev kiraladığını öğrendim. Cümbüş çifti; bu modayı başlatan isimlerden biri olan Eda Taşpınar gibi, sezonluk ev için Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'ta karar kılmış.

BAYRAM TATİLİNİ MİKONOS'TA GEÇİRİYORLAR
Serdar Cümbüş, şimdiye kadar neredeyse bütün tatillerini, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, yakın arkadaşı merhum Mustafa Koç ile birlikte geçirirdi. Genelde yaz tatillerini aileleriyle birlikte teknelerine atlayıp Ege Denizi'nde turlayarak geçirirlerdi. Ancak Mustafa Koç'un vefatıyla Serdar Bey'in tatil anlayışı da değişmiş.
2007 yılında Rahmi Koç'tan satın aldığı Nazenin IV adlı teknesiyle ailesiyle birlikte denize açılacak olan Serdar Bey, yazın büyük bölümünde bayram tatili için gittikleri Mikonos'taki kiralık evlerinde olacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA