Avantgarde Collection otellerinin Bodrum'daki temsilcisi Avantgarde Yalıkavak, çok özel bir lezzet gecesine imza attı.
La Cucina Italiana dergisinin, otelin executive şefi Ulaş Morkoç ve konuk şef Chris Maxell ile organize ettiği gecede, 'Vietnam Mutfağına Ege Dokunuşu' adlı sentez bir mönü ile daha önce hiç tadılmamış lezzetler sunuldu.
İsmet-Nur Öztanık'ın evsahipliğinde gerçekleşen geceye;
Ozan-Bahar Şer, Saffet-Özlem Ulusoy, Ender-Benan Saraç gibi pek çok ünlü isim katıldı.
Birbirinden farklı ve lezzetli yemekleri midelerine indiren konuklar, keyifle evlerinin yolun tuttu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER
BİZE ULAŞIN