Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yüzen sarayla Uzakdoğu tatili

Türk Hava Yolları'nın (THY) geçen yıl Miami'ye direkt seferler başlatmasıyla dünyanın en büyük cruise şirketi Royal Caribbean, Türklere özel Miami çıkışlı Karayipler ve Bahamalar turları düzenlemeye başlamıştı. İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 6 bini Royal Caribbien'in yüzen sarayları Allure of the Seas ve Oasis of the Seas ile Karayipler ve Bahamalar'ın keyfini çıkarmıştı.
Şimdi de istek üzerine Uzakdoğu turları başladı. 5 yıldızlı 'Mariner of the Seas' adlı gemiyle ilk gezi geçen hafta yapıldı. Yüzen saraydaki 4 bin 184 yolcunun arasında ben de vardım.
Bu yüzen saraylar sayesinde İstanbul'un elitleri hem her sabah farklı bir ülkede uyanıyor, hem de her daim yaz mevsimi yaşıyor.

EKSİĞİ YOK FAZLASI VAR
Bu turun rotasında Uzakdoğu'nun gözdeleri Malezya-Kuala Lumpur, Tayland- Bangkok ve Phuket, Vietnam-Ho Chi Minhi yer alıyor.
Royal Caribbean Türkiye, öyle güzel bir tur hazırlamış ki, dünyanın en büyük sekizinci gemisiyle harika şehirleri gezmenin yanı sıra hem tura başlamadan, hem de bitirdikten sonra Singapur tatili de yapıyorsunuz.
En lüks 5 yıldızlı otellerden hiçbir eksiği olmayan, hatta fazlası bile olan bu gemiyle tatil gerçekten güzel bir deneyimdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA