Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gündüz kayak gece eğlence

Sömestir tatilinin tadını kayak yaparak çıkaran İstanbul'un elitleri, tatilin son haftasında da yine kayak merkezlerinin yolunu tuttu. Uludağ ve Kartalkaya ile birlikte kayak tatili için en çok tercih edilen yerlerden biri olan Palandöken'deki Sway Hotels, bu hafta sonu yine birçok ünlü ismi ağırladı. Çoluk çocuk Palandöken'e kayağa giden ünlü isimler, gündüz pistlerde kayak yapıp karın keyfini çıkarırken, geceleri de ünlü DJ Cüneyt Kurt'un işletmeciliğini yaptığı Apreski Bar'da eğlenceli vakit geçirdi. İşte Palandöken'deki ünlülerin tatilinden renkli kareler...


Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar ve eşi Selim Demir, oğulları Aslan ile 'beyaz cennet'in tadını çıkardı.


Takımının son maçlarda aldığı sonuçlardan memnun olan ve zafer işareti yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile eşi Saliha Hanım, tatil için Palandöken'deydi.

Kadınların güzelleşmesine büyük katkıları olan plastik cerrah çift Yakup-Dilek Avşar da, kızları Naz ile Sway Hotel'de tatildeydi.


Ersun Yanal, minik hayranı Kaan Kartal Bora ile poz verdi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA