Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

5 ayda 10 yıl öncesine döndü

8 Mayıs'tan bu yana tam 40 kilo verdi

Sosyete ve sanat camiasında ağır çeken isimlerin fazlalıklarından kurtulmak için kolay yolu seçip tüp mide ameliyatı yaptırma modasına Hacı Sabancı da uymuştu. Defalarca diyet yapan ancak her seferinde eski kilosuna geri dönen Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, son çare olarak bu yöntemi denemişti. Sonuç da gayet başarılı oldu. Bu işe en çok sevinenlerden birisi de Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı oldu. Arzu Hanım, önceki gün Instagram hesabından bu fotoğrafları paylaşıp altına da 'Eski Hacı'm oldu' yazıp mutluluğunu dile getirdi.

2008'DE 85 KİLOYMUŞ
Henüz 30 yaşında olan Hacı Sabancı, 125 kiloya çıkınca 8 Mayıs'ta bıçak altına yatıp tüp mide ameliyatı olmuştu. Arzu Hanım'ın sayfasına koyduğu yeni çekilmiş fotoğrafta gayet zayıf görünen Hacı Bey'i, kaç kilo verdiğini öğrenebilmek için aradım. 8 Mayıs'tan bu yana tam tamına 40 kilo vermiş. Hacı Bey, 2008 yılına ait olduğunu söylediği diğer fotoğrafta da şimdiki gibi 85 kiloymuş. Umarım Sabancı, bu kilosunu korumayı başarır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA