Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Emir’in yeni yaşını kutladılar

TRT 1'deki 'Diriliş: Ertuğrul' dizisiyle yıldızı iyice parlayan Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Düzyatan'ın oğulları Emir, önceki gün 2'nci yaşını doldurdu.
Düzyatan çifti, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarında oğulları için, yakın aile dostlarının katıldığı bir doğum günü partisi düzenledi. Sosyal medya hebasından yandaki fotoğrafları paylaşan Neslişah Hanım, altına da 'Hayatımda başıma gelen en güzel şey, canım oğlum Emir'im seni çook seviyoruz, iyi ki doğdun' diye yazdı. 5 Temmuz'da, aynı yastığa baş koymalarının tam tamına 50'nci yılını kutlayacak olan Selim Soydan- Hülya Koçyiğit çifti de, torunlarının oğlu Emir'in doğum günündeydi.

SÜPER DEDE EMİR'İ ÇOK SEVİYOR
Torunlarını ne kadar çok sevdiklerini herkesin bildiği çiftin, torunları Neslişah Hanım'ın oğlu Emir'i ise yere göğe sığdıramadıklarını duyuyordum; doğruymuş. Baksanıza;
77 yaşındaki Selim Bey, yere oturmuş Emir ile oyun oynuyor. Neslişah Hanım, 'Torununun çocuğunun ikinci doğum günündeki süper dede. Maşallah' notuyla bu fotoğrafı paylaşmış. Hep mutlu mesut günleri olsun inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA