Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hediyeler Mehmetçiğe

Zeytin Dalı Operasyonu ile Suriye sınırında destan yazan Mehmetçiğimize olan sevgi, Sevgililer Günü'ne de damgasını vurdu. Mehmetçik sevgisi, sevgiliyi falan unutturdu. Bunu nereden mi biliyorum, hemen söyleyeyim; sosyal medyada başlatılan '14 Şubat'ta Sevgilimiz Mehmetçik olsun. Hediyeler Mehmetçiklerimize olsun' kampanyasına gösterilen ilgiden... Sevgiliye hediye almak yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapma çağrısında bulunan kampanyanın destekçileri ise; harekata da destek veren sosyetik isimler. Yasemin Özilhan'dan Şebnem Çapa'ya, Arzu Sabancı'dan Eda Kosif'e, Özlem Avcıoğlu'na kadar neredeyse bütün sosyete, 'Sevgilimiz Mehmetçik olsun' deyip Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu. Ünlüler ayrıca, takipçilerini de kampanyaya destek olmaya çağırdı. Kampanyayı kim başlattı bilmiyorum ama hem başlatana, hem destek olan herkese kocaman bir alkış; yüreklerine sağlık, keselerine bereket...

Siz de 'Bu Sevgililer Günü'nde Sevgilimiz Mehmetçik Olsun' kampanyasına kulak verip Mehmetçiğe bağışta bulunmak isterseniz 'Mehmetçik' yazıp 2582'ye SMS gönderebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA