Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uçaktan indiklerinde acı haberi almışlar

İran'da Türk uçağının düşmesi sonucu 11 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından kahreden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yedi kız arkadaşı ile birlikte Dubai'de bekarlığa veda partisi verdikten sonra İstanbul'a dönerken düşen özel jette hayatını kaybeden Mina Başaran'ın 14 Nisan'da nikah masasına oturacağı müstakbel eşi Murat Gezer de, o esnada Prag'tan İstanbul'a doğru havada yol alıyormuş.

HAVALİMANINDA BULUŞACAKLARMIŞ
Meğer Mina Başaran ve yedi yakın arkadaşı bekarlığa veda partisi için Dubai'ye giderken, müstakbel damat Murat Gezer de, Mina'nın kız arkadaşlarından beşinin eşleri ve sevgilileriyle bekarlığa veda partisi için Prag'a gitmiş. Gezer, yerel saat ile 15.15'teki THY uçağına binmeden önce, Dubai'deki müstakbel eşi Mina Başaran ile telefonda konuşup Atatürk Havalimanı'nda buluşmak üzere sözleşmiş. Ancak Murat Gezer ve gruptaki diğer beş erkek, havalimanına ayak basıp telefonlarını açtıklarında büyük bir şok yaşamış. Feci kazayı cep telefonlarına gelen başsağlığı mesajları ile öğrenip yıkılmışlar. Acı haberi aldığından beri Mina'nın ailesinin Kemer Country'deki evinde olan ve sakinleştiricilerle ayakta durduğu söylenen Murat Gezer'e ve bu kazada yakınlarını kaybeden herkese sabır diliyorum. Feci kazada kaybettiğimiz 11 canın yolları ışık, mekanları cennet olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA