Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Madonna ile komşu oldu

Şef Memet Özer ile 12 yıllık evliliği iki yıl önce sürpriz bir şekilde biten ünlü top model Tülin Şahin, önceki gün sessiz sedasız ikinci kez gelin oldu. Dokuz aydır birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi. İki tarafın ailelerinin katıldığı sade bir törenle Lizbon'daki evlerinde evlenen çift, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamadı. Anne olmak için yanıp tutuşan Tülin Şahin, umarım çok mutlu olur ve tez zamanda muradına erer.

KOMŞU VİLLALARDA OTURACAKLAR
Bu arada yeni gelinin, Lizbon'da ünlü şarkıcı Madonna ile komşu olduğunu öğrendim.
Madonna, Benfica alt yapısında oynamaya başlayan oğlu David Banda için iki yıl önce Lizbon'a taşınmıştı. Meğer Portekizli damadımız Pedro de Noronha ile Madonna yan yana villalarda oturuyorlarmış. Eşi ile Türkiye-Portekiz hattında yaşamaya devam edecek olan Tülin Şahin, yakında komşusu Madonna ile kanka olursa hiç şaşırmam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA