Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Enrico Macias için duygusal kutlama

Müzik kariyerinde yüzlerce besteye imza atan, onlarca şarkısı Türkçe'ye uyarlanan Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias, PSM Caz Festivali'nde yine hepimizin kulaklarının pasını sildi. İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Macias için ertesi gün Cahide Müzikhol'de bir kutlama gecesi düzenlendi. Macias mekana girdiğinde çok duygusal anlar yaşadı. Çünkü mekanın Macias için çok özel bir yeri vardı!

ISRARLARA DAYANAMADI
Enrico Macias'ın, 1961 yılında Türkiye'de ilk sahneye çıktığı yer, o yıllarda Kervansaray adıyla hizmet veren Cahide Müzikhol'dü. Macias'ın kutlama gecesine; Leyla Alaton, Korhan Abay, Birce Akalay ve Celil Nalçakan gibi ünlü isimler katıldı. Enrico Macias, ısrarlara dayanamayıp 58 yıl sonra tarihi mekanın sahnesine yeniden çıktı ve mini bir konser verdi.

58 YIL SONRA AYNI YERDE SAHNEYE ÇIKTI
Enrico Macias, 58 yıl önce Kervansaray'da bir hafta sahneye çıkmıştı. Bu yüzden Cahide Müzikhol'e girerken duygusal anlar yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA