Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Derin Mermerci’den yeni bir koleksiyon

Dört sezon önce tasarımcılığa soyunup NetWork için kapsül koleksiyon hazırlayan Derin Mermerci Aydın, Arzu Sabancı gibi bu işte kalıcı olduğunu kanıtladı. Türkiye'nin en zengin kadınlarından birinin gelip geçici bir hevesi olduğunu düşünenleri yanıltan Derin Hanım'ın, DMxNetWork imzalı yeni koleksiyonu raflarda yerini aldı. Her koleksiyonu ile modacılardan övgü alan Derin Hanım, her zaman olduğu gibi yeni koleksiyonu için de modellik yaptı.

"TRENDLERE GÖRE HAREKET ETMEM"
Cesur tercihleri, farklı kombinleri ve zarafetiyle her zaman dikkat çeken Derin Mermerci Aydın, birbirinden çarpıcı fotoğrafları ile bu haftaki Şamdan Plus'ın kapağını süslüyor. "Hiçbir zaman trendlere göre hareket etmedim, etmiyorum. Ben her zaman kendi klasik tarzım içinde yenilik yapma taraftarıyım" diyen Derin Hanım'ın farklılığı da buradan geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA