Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Nusret’in hamburgercisini Melkan Gürsel tasarlıyor

Kasap çırağı olarak çalışmaya başlayan ve bine yakın çalışanlı et imparatorluğu kuran Nusret Gökçe'yi durdurabilene aşk olsun! Dünyada 'saltbae' hastag'i ve lakabı ile 22.2 milyon takipçisi olan bir sosyal medya fenomenine de dönüşen Gökçe, şimdi de ortaklarıyla birlikte 'burger imparatorluğu' kurmak için kolları sıvadı. Ünlü tuz serpme hareketinden ilhamla adının Salt Bae olacağı burger zincirinin ilk şubesi, 15-20 gün içinde Bağdat Caddesi'nde açılacak.

HEDEF 300 ŞUBE
Gökçe ve ortakları, İstanbul'un ardından dünyaya yayılacak olan Salt Bae Burger'in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel'e emanet etmiş. Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Melkan Hanım, yine harika iş çıkarmış. İstanbul'un ardından New York, Dubai ve Miami'de şubeler açacak olan Nusret'in hedefi büyük. Uzakdoğu'ya açılıp Singapur, Hong Kong, Şangay ve Pekin'de de şube açacaklarını söyleyen Nusret; Salt Bae Burger'i birkaç yıl içinde 250-300 şubeli bir zincir haline getirmeyi planlıyor. Dünya devlerine kafa tutacak olan Nusret'in ve ortaklarının yolu açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA