Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sonunda evlendiler!

Sürekli "Ne zaman nikah masasına oturacaksınız?" sorularının muhatabı olan Gupse Özay-Barış Arduç çiftiyle ilgili müjdeli bir haberim var! Sonunda evlendiler! Hemen yanlış anlaşılmasın... 'Deliha' filminde partner olan ve 2014'te aşk yaşamaya başlayan Özay ile Arduç'un fotoğrafları, henüz nikah cüzdanına olmasa da, tapu senedinin üzerine yan yana yapıştı! Aşıklar, Beykoz Konakları'ndan gönüllerine göre bir villa satın aldılar.

DEKORASYONU SÜRÜYOR
Özay ile Arduç, Ekim ayında 22 bin lira kira ödedikleri evlerinin mutfağından yılan çıktığı için başka bir eve taşınmıştı. O evde de sorun yaşayan aşıklar, ev almaya karar vermişti. Aldıkları villanın dekorasyonunu bir arkadaşlarına emanet eden çift, 1.5 ay sonra yeni yuvalarına taşınacak. Bu arada villayı kaça aldılar öğrenemedim ama Beykoz Konakları'ndaki villaların 10 milyon liradan başladığını söyleyeyim. Özay ve Arduç'un yuvaları da hazır olduğuna göre, fotoğrafları yakında tapu senedinin ardından evlilik cüzdanında da yan yana yapışır diye düşünüyorum. Hayırlısı artık...

İKİZLER İÇİN DAVET VERIYOR
MART 2012'de Hakan Kosif ile evlenip Brezilya'dan ülkemize gelin gelen Evelize Kosif, Ocak 2018'de oğulları Theo'yu, Ocak sonunda da ikizleri Eliza ve Taylan'ı dünyaya getirmişti. Böylece Kosifler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif ve eşi Meral Hanım'ın da ilk kız torunları olmuştu. Meral Hanım, ikiz torunlarının şerefine bugün Ortaköy'deki Ruby'de bir öğle yemeği daveti verecek. Meral Hanım Ruby'deki yemekte, Eliza ve Taylan'ı, davet ettiği yakın dostlarıyla tanıştırıp mutluluğunu onlarl

GECELERİN 'MUHTAR'I

Eğlence sektörüne yeni konseptler kazandıran ve popüler mekanlar yaratan işletmeci Ergun Yıldız, iddialı bir mekana daha imza attı. Yıldız'ın konsept, mimari ve dekoratif danışmanlığını yaptığı Ataşehir'deki 'The Muhtar' dün kapılarını açtı. Uğur Kemal Suksan ve Volkan Arpacı'nın yatırımcılığını yaptığı mekan, ambiyansı ve menüsü kadar eğlencesiyle de çok iddialı. Ünlü perküsyoncu Serhat Gönüllü'nün şovuyla renk katacağı The Muhtar'ın, Anadolu yakasının en popüler eğlence mekanı olacağından şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA