Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaz aşkı devam ediyor

İş insanı Taha Tatlıcı'nın ünlü mimar Melkan Gürsel ile yıllar süren aşkının bittiğini de, Rezzan Benardete ile yeni bir aşka yelken açtığını da ilk bu köşede okumuştunuz. Arkadaşlıkları eskiye dayanan ve Temmuz'da flört etmeye başlayan Benardete ile Tatlıcı'nın bu sürpriz ilişkisi; yaz aşkı olarak mı kalacak, yoksa uzun soluklu mu olacak diye çok merak ediliyordu! Ancak bir ayı aşkın süredir yan yana görülmedikleri için sosyetedeki dedikoducular "Demek ki yaz aşkıymış" deyip ayrıldıklarını konuşmaya başladı.

Siz dedikoduculara inanmayın, benden doğrusunu öğrenin. Benardete ile Talıcı'nın aşkı mutlu-mesut devam ediyor. Üç aylık çiçeği burnunda aşıklar, en son Hisarönü ve Göcek'e demirledikleri Tatlıcı'nın teknesinde, bir hafta baş başa romantik bir tatil yapıp döndü. Tatil boyunca karaya bile ayak basmadılar. Pek yan yana görülmemelerinin sebebi de, işte bu tatilde olduğu gibi ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmeleri.

KRALİÇEYİ AĞIRLIYORLAR

Nijerya Kraliçesi Zaynab Otiti Obanor, Aralık ayında Türkiye ile Afrika iş dünyası arasındaki stratejik şirketleri geliştirmenin yollarını tartışmak için İstanbul'a gelmişti. Birçok kıtanın merkez noktasını Türkiye olarak gördüğünü belirten ve "Birlikte çok şey başarabiliriz" diyerek ülkemizden ayrılan Kraliçe Zaynab, yine İstanbul'da. Farklı sektörlerin liderleriyle görüşmeye gelen Kraliçe Zaynab'ı geçen safer Demet Sabancı Çetindoğan evinde ağırlamıştı. Kraliçe bu kez, dünyaca ünlü isimler için yaptığı özel tasarımlarla tanınan dekoratör Şafak Çak ile eşi Elvan Hanım'ın evine misafir oldu.

Duyarlı davranış

2018'de Buğra Toplusoy ile evlenip Miami'de yaşamaya başlayan ve dokuz hafta sonra kızı Talia'yı dünyaya getirecek olan oyuncu Ceyda Ateş'in çok duyarlı bir hayvan dostu olduğu ortaya çıktı. Ateş, Miami'de yolda bacağı kırılmış bir kuş görmüş ve hemen alıp veterinere götürmüş. Bunu sosyal medya hesabından paylaşan Ateş, ta oralardan Türk takipçilerine bir de mesaj gönderdi: "Lütfen araba ile çarptığınız masum yavruları hastaneye götürün. En azından yaptığınız dikkatsizliği, hayatını kurtararak telafi edebilirsiniz."

EĞLENCE BAŞLIYOR

Susona LXR'da açtığı Malva ve Frankie Beach Club ile yaz boyunca Bodrum'un gastronomi ve eğlencesine yön veren Kaya Demirer şehre döndü. Bugünden itibaren de Bodrum'da yaşattığı müzik ve yemek keyfini İstanbul'da sürdürmeye devam edecek. Covid-19 kurallarına göre hazırlanan Nişantaşı Frankie, Bengü Beker'in çok özel repertuvarı ve limitli sayıda davetlinin katılımıyla bugün yeni sezona 'merhaba' diyecek. Mekanın klasikleşen isimlerine, yeni sezonda Zeynep Özyılmazel ile Su İdil de eklenmiş; bilginize…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA