Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sömestir tatilinde şehri terk ettiler

Öğrencilerin heyecanla beklediği sömestir tatili dün başladı. Kovid-19 pandemisi nedeniyle geçen yılki sömestirde korkudan pek bir şey yapamayan sosyetenin ünlü isimleri, Omicron varyantı yüzünden vakalar artsa da bu kez eve kapanmadı! Hem çocuklarını hem de kendilerini ödüllendirmek için dünden itibaren yollara koyuldular. Ünlü isimlerin bu sömestirde de ağırlık olarak tercihleri kayak merkezlerinden yana. Rotayı, Avrupa'daki kayak merkezlerine çeviren de var, Türkiye'dekileri tercih edenler de... Bu arada kışın yaz tatili yapmak için Miami, Maldivler ve Dubai'ye gidenler de var. İşte sosyetenin sömestir tatili rotaları…



İSTANBUL

Oğulları Hamza'nın okulu tatile girmediği için sömestirde İstanbul'da olacaklarını söyleyen Aslıhan Turan, şubat ortasında yurt dışına kayağa gitmeyi planladıklarını söyledi.



ULUDAĞ

Petek Ertüre, Ali Ağaoğlu'ndan olan oğlu Ali Ege ile birlikte sömestir tatilini Uludağ'da geçirecek.



GSTAAD

Pandemi nedeniyle önce plan yapmayan Nil-Burak Uyguner çifti, kısıtlamalar azalınca son dakika program yapıp kızları Leyla'yı, İsviçre'deki kayak merkezi Gstaad'a götürdü.



PUGLİA-DUBAİ

Laura Margarita, sömestirde oğlu Leonardo ile 4 gün İtalya Puglia'da, 10 gün de Dubai'de tatil yapacaklarını söyledi.



MEGEVE

Kızları Derin ve Defne ile kayağa gideceklerini söyleyen Burak-Melis Hatipoğlu çifti, tercihlerini Avrupa kayak merkezlerinin en şık ve en lükslerinden olan Fransa'daki Megeve'den yana kullanmış.



COURCHEVEL

Ömer-Begüm Ballı çifti de, kızları Alya ile birlikte rotayı Türk sosyetesinin ilk tercihleri arasında yer alan Courchevel'e çevirenlerden…



PALANDÖKEN

Buse Terim Bahçekapılı, bu sömestirde rotalarının Erzurum olduğunu, 3-6 Şubat tarihleri arasında maaile Palandöken'de kayak tatili yapacaklarını söyledi.



İSTANBUL

Omikron varyantı yüzünden sömestirde plan yapmadıklarını söyleyen Maya Portakal Bitargil, tatili İstanbul'da geçireceklerini söyledi.



COURCHEVEL

Fatoş Altınbaş, kayak tatili yapmak isteyen kızları Ayşenaz ve Azra Sarıgül'ü Avrupa'nın en ünlü kayak merkezi Courchevel'e götürdü.



MALDİVLER

Ahu-Süleyman Orakçıoğlu çifti, bu sömestirde kızları Zeynep Sare ile birlikte güneş ve denizin tadını çıkarmak istedikleri için Maldivler'i tercih etmiş.



İSTANBUL

Oğlu Ömer'in ilk hafta Antalya'da basketbol kampına gireceğini ardından da İstanbul'da antrenmanlarına devam edeceğini söyleyen Demet Şener, sömestirde kızı İrem ile İstanbul'un tadını çıkarmayı planlıyor.



PALANDÖKEN / ERCİYES
Son dönemde lügatımıza eklenen 'Covirgin' grubundan olduklarını ve geçen seneye nazaran daha güvenli hissettiklerini söyleyen Ayşe Kucuroğlu, çocuklarıyla Palandöken ve Erciyes'e kayağa gidecek.



BU KADARI DA FAZLA!
Influencer Rachel Araz'ın, hafta içinde sosyal medyada paylaştığı görüntüler çok konuşuldu! Sebebi, Araz'ın lüks markalardan oluşan ve değeri milyonları bulan eşyalarının olduğu giyinme odasını düzenlemesi için profesyonel bir ekip kiralamasıydı. Ekip giyinme odasını düzenlerken Araz da boş durmadı! O da canlı yayına geçip ekibin çalışmalarını takipçileriyle paylaştı. Tamam mağazaları aratmayan bir giyinme odan olabilir, tamam tek başına işin içinden çıkamayıp profesyonel bir ekibe işi devredebilirsin ama bunu kör göze parmak sokar gibi herkese göstermek ne kadar doğru acaba!!!



DEMODE OLMUŞ!

Oyunculuğu kadar giyim tarzıyla da dikkat çeken Pelin Karahan, şık giyinmeyi ve tarzını sosyal medyada paylaşmayı seviyor. Kombinleri takipçileri tarafından da çok beğenilen Pelin Karahan, geçen hafta katıldığı bir davette siyahlar içerisindeydi. Feminen ve iddialı olmak isteyen Karahan, bu kez maalesef bunu başaramamış! Deri pantolonu, marka ayakkabıları ve çantası oldukça başarılı bir uyum içerisinde. Ancak üstüne giydiği bluz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim! Yakası işlemeli kabarık kollu bluz demode bir görünüme neden olmuş!!!



DÜŞÜK BEL GERİ DÖNDÜ
Pantolonların bel boyları, 2000'lere geri dönüyor. Düşük beller bu sefer denimlerden önce kumaş pantolonlarda geri döndü. Ünlü influencer Caroline Daur da bu görünümü stiline adapte eden ilk isimlerden oldu. Maskülen kesim bol kumaş pantolonlarda düşük bellere şimdiden hazırlansanız iyi edersiniz...



Kayak sezonu açıldığı anda pistler de şık stillerle dolmaya başladı. Bu yıl dağlarda, özellikle 70'lerin kesimlerine sahip, İspanyol paça, dar kesim tulumlara çok sık rastlıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA