Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Annesinin izinde

1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz'ın 2013'te boşandığı Hollandalı Watze de Vries'ten olan kızı Tara, annesinin yolunda ilerliyor. Tara, 2018 Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilip Miss Turkey Universe unvanını kazanmış, annesi gibi tescilli bir güzel olmuştu. Tara'yı önceki gün, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın yeni albümü 'Piyanist 2'nin çıkış parçası olan 'Durum Çok Acil'in klibinde gördüm.



Akçıl'ın, Mustafa Ceceli ve Merve Özbey ile birlikte seslendirdiği şarkısında, Akçıl ile kamera karşısına geçen Tara, başarılı bir performans sergilemiş. Klibi izleyince, annesi Özlem Kaymaz'ın da yıllar önce Mustafa Sandal'ın 'Suç Bende' adlı şarkısının klibinde rol aldığını anımsadım. Şimdiye kadar birebir annesini takip eden Tara, bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyecek, annesi gibi evlenip işi gücü bırakacak mı yoksa kendi yolunu bulup kariyerine mi devam edecek?



İLK GÖZ AĞRISI 12 YAŞINDA
1996 Türkiye Güzeli Pınar Tezcan, 2009'da iş insanı Kerem Özçapkın ile evlenip bir dönem fırtına gibi estiği podyumlara veda etmişti. Önceki gün, mutlu evliliklerini üç kızları ile perçinleyen çiftin ilk göz ağrıları Derin'in doğum günüydü. Sömestir tatilinin ilk haftasını, bu yıl Türklerin akın ettiği Courchevel'de geçiren Özçapkın Ailesi, Derin'in 12. doğum gününü evde kutladı. Derin'in doğum günü pastasını ise, Pınar Hanım kendi elleriyle yaptı. O gece çekilen ve Özçapkın Ailesi'ni ilk kez tam kadro gördüğüm bu fotoğrafta, Pınar Hanım'ın 42 yaşında dünyaya getirdiği üç numarası Doğa'nın, ablasından rol çalması da dikkatimden kaçmadı!!!



SÖMESTİR TATİLİNDE ROMANTİZM!
Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti, radikal bir karar alıp eylülde çocuklarıyla Selin Hanım'ın memleketi İzmir'e yerleşmişti. İstanbul'daki mimarlık ofisini kapatmayıp İstanbul-İzmir arasında mekik dokuyan Abdullah Burnaz, çocukları sömestir tatiline girince kendine izin verdi! Sömestirde işlerine bir süre ara veren Abdullah Bey, eşi Selin Hanım ile birlikte oğulları Mustafa Cem ve Kerem Ege'yi Uludağ'a tatile götürdü. Çocuklar karda tatilin keyfini çıkarırken onlar da adeta aşk tazeledi! Çocuklar oynarken, baş başa karda romantik yürüyüşler yapan Burnaz çifti, umarım hep böyle mutlu olur.



GÖRÜNTÜLÜ SÜRPRİZ
Geçen yıl Uludağ'da koronavirüse yakalanıp 3 ayı entübe 7 ay hastanede kalan Hayri Yazıcı, tedavisi devam ettiği için bu kış Uludağ'daki oteline gidemedi. Hayri Bey'in otelinde hafta sonu, kendi deyimiyle 'modern arabeskçi' Serkan Kaya sahneye çıktı. Hayri Yazıcı, kızı ve damadı Bahar-Ozan Şer'in ev sahipliğindeki gecede sahne alan Serkan Kaya'ya bir sürpriz yaptı. Sahnedeyken görüntülü arayıp sevgisini dile getirdi. Kaya da "Bu otelin kalbimde çok özel bir yeri var. Hayri baba Allah seni başımızdan eksik etmesin" diyerek acil şifalar diledi. Seyirciler de bu ana alkışla eşlik etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA