Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çapkınlığa gerı döndü

15 Aralık 2019'daki izdivaçlarını ilk benden öğrendiğiniz, oyuncu Naz Elmas ile iş insanı Erol Özmandıracı'nın tatsız boşanma haberini de ilk bu köşede okumuştunuz.



Bazı konularda fikir ayrılığına düşen ve şubatta evlerini ayıran çift, evliliklerini kurtaramayıp geçen ay anlaşmalı olarak boşanmıştı. Özmandıracı, boşanmanın üstünden bir ay geçmeden çapkınlığa başladı! Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Erol Bey'i çapkınlıkta yakalamış! Erol Bey, adı henüz bilinmeyen bir kadınla, Türkbükü'nde demirli teknesinde tatil yapıyormuş.



Fotoğraflara bakılırsa, Erol Bey için tam bir aşk tatili olmuş! Bekarlık döneminde hızlı bir çapkın olan Özmandıracı'nın eski günlerine dönüşü de çok hızlı oldu. Anlaşılan ünü iş insanını, bundan sonra sık sık çapkınlıkta göreceğiz…

TRANSFER STRESİNİ BODRUM'DA ATTI
Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala dünyaca ünlü yıldızları renklerine bağlamak için uğraşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu tatil molası verdi. Bodrum'a giden Koç, Türkbükü'nde demirli 45 metrelik Keyla isimli teknesinde tatil yaptı.



Tatilde arkadaşlarıyla da sosyalleşmek isteyen Koç, teknesinden kendi kullandığı botla ayrılıp Türkbükü'ndeki ünlü beach'e gitti. Orada arkadaşları Taha Tatlıcı ve Levent Kızıl ile buluşup koyu bir sohbete daldı. Hava kararmadan da yine bota atlayıp teknesine döndü. Transferle yatıp kalkan Ali Koç, Bodrum'da biraz olsun stres atmıştır herhalde.

DOĞUM ÖNCESİ DİLLERE DESTAN PARTİ
Sevgilisi Dağhan Doğruer ile 3 aylık hamileyken evlenen Dila Tarkan Doğruer'in anne olmasına az kaldı. Müstakbel baba adayı Dağhan Doğruer, doktorunun doğum için 25 Eylül'e gün verdiği eşi Dila Hanım için hafta sonu Bodrum'da dillere destan bir 'baby shower' partisi düzenledi.



Winnie the Pooh (Ayı Winny) temalı partide, 'en şık hamile' ilan ettiğim Dila Hanım, yine çok şıktı. Bu arada çiftin henüz oğullarının ismine karar veremediğini öğrendim, neyse daha zamanlar var…

ÇAĞDAŞ SANAT ESERLERİ SERGİLENDİ
Sanat, bu yaz Bodrum'da resmen zirve yaptı! İstanbul'un en ünlü galerileri, sanatçıları ve eserleri topyekun Bodrum'a taşındı. Hafta sonu Yalıkavak'taki bir sanat mekanında yine harika bir sergi açıldı.



Oktay Duran'ın ev sahipliğindeki serginin açılışına ilgi büyüktü. 28 Ağustos'a kadar yenilenerek devam edecek sergide, çağdaş sanat eserleri sanat tutkunlarıyla buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA