Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kışlık gardırobunu New York’ta düzdü

Yaşadıkları aşk ve tatilleriyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel ile genç iş insanı Hakan Sabancı, şimdi de Yeni Dünya'yı keşfediyor. Bu yılın başında aşk yaşamaya başladığı sevgilisini sürekli yurt dışına tatile götüren



Sabancı'nın yeni aşk tatili rotası Amerika oldu. New York'a giden aşıklar, yaklaşık bir haftadır şehri tavaf ediyor. En lüks mekanlarda yiyip içip eğlenen aşıklar, alışverişi de ihmal etmiyor. Daha doğrusu Hande Erçel, alışveriş yapıyor. Önceki gün bir arkadaşım çifti, dünyaca ünlü bir markanın Soho'daki mağazasında görmüş. Sabancı bir köşede otururken Erçel, mağazanın altını üstüne getirmiş.



Markanın kıyafetlerini giyip çıkaran, ayakkabılarını deneyen, çantalarını inceleyen ve aksesuarlarına göz gezdiren ünlü oyuncu ciddi bir alışveriş yapmış. Arkadaşım, "Herhalde kışlık gardırobunu düzmüştür" dedi. Anlaşılan bu kış Hande Erçel'in üzerinde bol bol o markanın tasarımlarını göreceğiz. Peki bu kadar yüklü alışverişin parasını kim ödedi dersiniz? Hemen söyleyeyim, Hakan Sabancı...

BODRUM'DA AŞURE DAĞITTI
Bolluk ve bereketin sembolü olduğu gibi, eş dost ile paylaşmanın da ifadesi olan aşurenin yine zamanı geldi. Türkiye'ye getirdiği dekorasyon markaları ile adından söz ettiren Berrin Ak da, Hicri takvime göre içinde bulunduğumuz Muharrem ayına özel aşure yaptı.



Berrin Hanım, elleriyle yaptığı aşureyi ev ev dağıtmaktansa, arkadaşlarını Bodrum Yalıkavak'taki mağazasının bahçesine davet etti. Elif İnci Aras, Serap Sarı ve Begüm Karamahmutloğlu'nun da olduğu dostları, Berrin Ak'ın aşure ziyafetinden nasibini aldı.

İSKELEDE MİDYE ZİYAFETİ
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kızları ve damatları Bodrum'u mesken tutmuş durumda. Yaz başında Bodrum'daki evlerine göçen Hande-Mehmet Gamgam ve Gülşah- Murat Gordi çifti, çocukları ile birlikte yaz tatilinin tadını çıkarıyor.



Beach beach dolaşmak yerine, evlerinin önündeki iskelede zaman geçiren Gamgam ve Gordi çifti, önceki gün hem kendilerine hem de komşularına iskelede midye ziyafeti çekmiş. Evlerinin bulunduğu siteye bir tepsi midye siparişi veren Gamgam ve Gordi çifti, komşularını çağırıp onlara da elleriyle midye servisi yapmış.

YALIKAVAK'TA 'BEYAZ' PARTİ
Geçen yıl eşi Kazım Köseoğlu'nun 40. yaşı için, 70'lerin disko konseptinde organize ettiği partiyle sosyetede çok konuşulan Irmak Köseoğlu'nun yeni bir parti hazırlığında olduğunu öğrendim. Irmak Hanım, bu kez eşi Kazım Bey ile birlikte 26 Ağustos'ta Bodrum Yalıkavak'taki evlerinde bir parti verecekmiş.



Bu parti için de mevsime ve mekana uygun olması için 'All White' konseptini seçmiş. Parti için günlerdir hazırlık yapan Irmak Hanım, davet ettiği dostlarından da beyaz giyinmelerini rica etmiş. İstanbul'daki parti için evini diskoya çeviren Irmak Hanım, bu parti için yazlığını nasıl bir yere çevirecek çok merak ediyorum doğrusu.

BÖYLE HATA OLMAZ!
İzmir'deki laboratuvar hatası yüzünden Sena Kardıçalı'nın başına gelenleri yazmıştım. Sena'nın sağlığını ve psikolojisini bozan 'büyük hata'nın yankıları sürerken, bir başka hata haberi de Süreyya Yalçın'dan geldi! Eşi Ozan Baran ile Bodrum'da tatil yapan Süreyya Yalçın, 3 hafta önce göğsündeki ağrılarla Bodrum'daki ünlü bir özel hastaneye gitmiş.



Tetkikler sonrası "Bir şeyiniz yok" deyip Yalçın'ı gönderen yetkililer, 3 gün sonra "Pardon, gözden kaçırmışız, kaburganız kırıkmış" demiş. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu! En küçük bir müdahale için eşek yüküyle para almayı biliyorsunuz! Gelişmiş cihazlarınıza rağmen kaburga kırığını göremiyorsanız kapınıza kilit vurun.

BU TULUMLARI GIYEN KALMADI!
GIYINME işini iyi bilenlerden biri olan oyuncu Berrak Tüzünataç bu kez beni şaşırttı! Güzelliği ve tarzı ile çok beğenilen Tüzünataç, geçenlerde katıldığı davette bir dönemin parlayıp ancak hızla sönen tayt tulumlarından giymiş.



Düzgün fiziğiyle her şeyi çok iyi taşıyabilen Tüzünataç'ın tulumunun modelini maalesef hiç sevemedim! Fazla spor görünümlü tulum, aksesuarıyla da uyum sağlamamış. Seçimleriyle her zaman övgü alan Berrak Tüzünataç ama bu kez eleştirilmeyi hak ediyor.

TREND RADARI

Gösterişli altın aksesuarlar bu yaz her yerde. Sadece günlük stilde değil, plajlarda da bu yaz abartmak serbest!




Bu yazın kurtarıcı saçı bob kesim modeller olurken özellikle yazın ıslak görünümlü, geriye doğru taranmış saçlar, hem rahat hem çok karizmatik oluyor.



Eskiden doğum günü kutlamalarındaki trend, kayıkta maytaplar eşliğinde içeceklerin gelmesiydi! Artık o kayığa doğum günü sahibini oturtmaya başlamışlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA