Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğluyla birlikte İbo da transfer olmuş!

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın 14 yaşındaki oğlu Ömer, Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuş ve 28 Ağustos'ta da Madrid'e taşınmıştı. İbo, oğlunu Madrid'e götürüp yerleştirmiş ve alışma sürecinde yanında olmak için de orada ev kiralamıştı.



Önceki gün telefonda konuştuğum İbo, tesislerde kalan ve çarşamba günü okulu açılan Ömer'in çok mutlu olduğunu, yavaş yavaş takımına ve yeni hayatına adapte olmaya başladığını söyledi. Kendisinin de İspanyolca öğrenmek için özel ders almaya başladığını ekledi.



Neden diye sorduğumda, "Ömer için" dedi. Oğluna destek olabilmek için İspanyolca bilmesi gerektiğine karar vermiş ve derslere başlamış bile. Ömer çok şanslı çocuk, böyle bir babası varken sırtı hayatta yere gelmez. Ömer'in, başarılarıyla bunun karşılığını fazlasıyla vereceğine de eminim.



POLAT AİLESİ'NDEN ÖZEL KUTLAMA
Polat Ailesi'nin sahibi olduğu Ataköy'deki otel, 30. yılını kutluyor. Holdingin yönetim kurulu başkan vekili Songül Sel ve turizm grup başkanı Anıl Boydaş Tınaz, 30. yıllarını kutlamak için önceki gece bir davet verdi. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı, otelin havuz başındaki kutlamada, Kenan Doğulu sahneye çıktı ve muhteşem sahne performansıyla geceye renk kattı. Bu arada otelin Executive Chef'i Arif Madakbaş ve ekibinin hazırladığı özel menü de büyük övgü aldı.



CİNDY'NİN
KIZI DA MERT ALAŞ'A POZ VERDİ
Madonna, Cindy Crawford, Angelina Jolie, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş, artık onların çocuklarının da fotoğrafını çekiyor. Top model Cindy Crawford'un kendisi gibi model kızı Kaia Gerber de Mert Alaş ile çalışmaya başlamış.



Kaia, dünyaca ünlü bir moda dergisinin kapağı için Mert Alaş'a poz vermiş.
Dergiyi gördüm; Mert Alaş yine objektifini konuşturmuş. Kaia da bu çekimden o kadar memnun kalmış ki, sosyal medya hesabından Mert Alaş'a teşekkür etti.



FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
İstanbul'un fotoğraf festivali için geri sayım başladı. Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan 212 Photografhy Istanbul, 5 Ekim'de start alacak. Geçen yıl 70 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan festival, fotoğrafın yanı sıra farklı disiplinlerin de dahil olduğu kapsamlı programıyla şehrin farklı noktalarında sanatseverlerle buluşacak. Uluslararası önemli sanatçıların sergilerinin yanı sıra tematik sergilerin de yer aldığı 212 Photografhy Istanbul, 15 Ekim'e kadar devam edecek. İstanbul'un iki yakasında farklı mekanlarda gerçekleşecek bu sanat festivalini kaçırmayın derim.



İKİSİ DE DEMET ÖZDEMİR!

Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilen Knieo Ödül Töreni'nde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülüne layık görülen Demet Özdemir'e önce kocaman bir alkış. Ancak fotoşop konusunda kantarın topuzunu kaçırmış! Ünlü oyuncu, ödül töreninden önce Venedik sokaklarında ve gondolda ünlü Fransız fotoğraf sanatçısı Nicolas Gerardin'e poz verdi. Bunları sosyal medyasından paylaştı ve 1 milyona yakın beğeni aldı. Ancak Demet Özdemir'in kırmızı halıdaki fotoşopsuz fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca görenler şaşkına döndü! Aynı gün iki farklı fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları, haklı olarak oyuncuyu dillerine doladı!



ZORLAMAYLA ŞIKLIK OLMUYOR
2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen model Şevval Şahin, farklı stiller denemeyi seviyor. Ancak güzel modelin her zaman bu eklektik görünme çabası iyi sonuç vermiyor. Tıpkı bu seçimlerinde olduğu gibi... Büstiyer, derin yırtmaçlı etek ve kovboy çizmeli kombini çok ama çooook zorlama olmuş! Şevval Şahin, ayağındaki çizmelerin yerine belki daha sade ve düz bir seçim yapsaydı, o istediği çabasız görünüme sahip olabilirdi. Ama maalesef bu olmamış.



Maksi boy düz kesim eteklerle atlet ikilisi kesinlikle sonbahara girişte en fazla tercih edilecek kombinler arasında olacak. Üzerine bir de oversize ceketle, aradığınız cool görünüme sahip olabilirsiniz.



Dünyaca ünlü bir markanın büyük boy damla şeklindeki küpeleri bu ayın öne çıkan parçası oldu ve tüm küpe stillerine ilham verdi. Büyük metal ve minimal silüetli bu küpeleri bu sezon fazlasıyla göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA