Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Veda etmeye gidip dedikodusunu yaptılar!

75 yaşında vefat eden ünlü mimar Hasan Mingü önceki gün Zincirlikuyu Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Sosyete cenazelerinde çok dedikodu döner, bunda da öyle oldu. Dedikodunun biri de veda etmeye geldikleri Hasan Mingü'yle ilgiliydi.



Dedikoduya göre; Hasan Mingü, yıllardır Nişantaşı'ndaki evinde oturan kızı Neslihan Mingü Bayraktar'ı iki hafta önce evden çıkarmış! Hasan ağabeyin, eşi Barış Bayraktar ile birlikte oturan kızından artık kira istediği, vermeyince de resmi yollarla evden çıkardığını konuşuyorlardı. Ben Hasan ağabeyin böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermiyorum.


Cenaze töreninde taziyeleri, Hasan Mingü'nün kızı Neslihan Mingü Bayraktar ile oğlu Sait Mingü kabul etti.

Velev ki yaptı, konuşulacağı yer cenaze namazı mı? "Ölünün arkasından konuşulmaz" derler ama onlar daha rahmetliyi toprağa vermeden bu dedikoduyu konuşuyordu. Dedikoduları bir kenara bırakalım da size gerçek bir bilgi vereyim. Cenazede öğrendim ki, Hasan Mingü, 1.5 yıl önce sessiz sedasız evlenmiş. Hem de meslektaşı Reşit Soley'in eski eşi Şehnaz Ünügür ile... Hasan Mingü'ye tekrar Allah'tan rahmet, çocukları ve eşi Şehnaz Hanım'a da sabır diliyorum.

PRENS EDWARD İKİNCİ KEZ GELİYOR
Kraliçe II. Elizabeth'in oğlu Prens Edward, bir kez daha ülkemize geliyor. Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) aracılığıyla temsil edilen Uluslararası Gençlik Ödül Programı, İstanbul'da, Birleşik Krallık'ın Edinburgh Dükü Prens Edward'ı konuk edecek.



Prens Edward, programın Türkiye'deki gelişimini yerinde incelemek ve Türkiye'de uygulanışının 20'nci yılını kutlamak için önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. 130'dan fazla ülkede gerçekleştirilen bu gönüllü eğitim programı, 14-24 yaş arası gençlerin bireysel gelişimlerini sağlamayı hedefliyor.

ÇEVRECİ MODACI İÇİN ÖZEL DAVET
Dünyaca ünlü pek çok markayla çalıştıktan sonra 2019'da kendi markasını kuran ünlü moda tasarımcısı Julie de Libran, Suzan Sabancı Dinçer'in davetlisi olarak İstanbul' a geldi.



Suzan Hanım, sürdürülebilir modayı benimseyip kumaş ve ürün israfını önleyicilikte başı çeken bir isim olduğu için İstanbul'da ağırlamak istediği Julie de Libran için, önceki gün bir davet verdi. Ünlü modacının yeni koleksiyonuyla katıldığı,



Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki davete, Aylin Tahincioğlu, Ruken Mızraklı, Artu Atabarut ve Banu Çarmıklı gibi birçok ünlü isim katıldı. Konuklar davette, hem Julie de Libran ile tanışıp sohbet etti hem de koleksiyonunu yakından inceleme fırsatı buldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA