Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanmasını kutlamaya gitti: Adliyeden çıkıp Paris’e uçtu

'Olayların kadını' Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo), evleneceklerini de, boşanmak için mahkemeye başvurduklarını da ilk bu köşeden öğrenmiştiniz. Resmen boşandıklarını da ilk benden öğrenin...



Evet, Şeyma ile Meedo'nun, 4 aylık evliliği, dün Beykoz Adliyesi'nde sabah saat 09.00'da başlayan ve 15 dakika süren duruşma ile bitti. Bu boşanma Şeyma'yı hiç üzmemiş olacak ki, adliyeden çıkıp doğru İstanbul Havalimanı'na, oradan da Paris'e kutlama yapmaya gitti. Paris'e boşanmasını kutlamaya giderken Şeyma'ya birkaç kadın arkadaşı da eşlik etti.



Artık Paris'te nasıl bir kutlama yapacak bilmiyorum ama benim aklıma başka bir şey takıldı! Dün Günaydın'da okumuşsunuzdur; Şeyma'nın, daha boşanmadan, Marakeş'teki düğününe de gelen iş insanı Burak Ateş ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor. Acaba diyorum, Paris'teki kutlamaya Burak Ateş de katılacak mı?

NİKAH TAMAM DÜĞÜN KASIMDA
Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski başkanlarından olan merhum Mehmet Üstünkaya'nın torunu Üstün Üstünkaya da evliler kervanına katıldı.



Kerem Üstünkaya ile Esra Kaktüs'ün evliliğinden dünyaya gelen Üstün, önceki gün 4.5 yıldır flört ettiği nişanlısı Diğdem Şentürk ile annesinin evinin bahçesinde minik bir törenle evlendi. Yaklaşık 15 kişinin şahitliğinde nikah defterine imza atan çift, 4 Kasım'da Tophane'deki kruvaziyer limanında açılan dünyaca ünlü otelde görkemli bir düğün yapacak. Umarım mutlulukları daim olur...

GELENEKSEL EL SANATINI YAŞATACAKLAR
Bilimde ve yaşamda sürdürülebilirliği destekleyen ünlü bir dermokozmetik markası, Türkiye'de sürdürülebilir modanın öncülerinden olan Aslı Filinta ile iş birliği yaptı.



Bu iş birliği ile, ilhamını, Anadolu'dan ve kadının gücünden alan Aslı Filinta ile Hatay'ın unutulmaya yüz tutan el sanatlarından 'Buğday Sapı Örücülüğü' ile yapılan 'cimem' geleneği, gündelik hayatımızda kullanılır hale dönüşecek. Filinta tasarlayacak, Hatay/Altınözü'ne bağlı 'Hazek Kadın Kooperatifi' üretim yapacak ve böylece hem kadın istihdamı desteklenecek hem de buğday sapı örücülüğü devam ettirilecek. Emeği geçenlere kocaman bir alkış.

SERGİ AÇILIŞINI KUTLADILAR
Şu sıralar İstanbul'da sanat etkinlikleri zirve yapmış durumda! Yerli ve yabancı pek çok ünlü sanatçının eserlerini sanat tutkunlarıyla buluşturan Sevil Dolmacı, bu kez Meksikalı sanatçı Bosco Sodi'yi ağırlıyor.



Sanatçının Meksika, Amerika ve Avrupa'daki atölyelerinde gerçekleştirdiği üretimlerinden oluşan sergisi iki özel davetle açıldı. Sanatçının katılımı ile düzenlenen açılış davetlerinin ardından, Bosco Sodi onuruna düzenlenen gala yemeğine pek çok ünlü isim katıldı. Sergi, 28 Ekim'e kadar açık; bilginize...

MİLLİ PİSTİMİZ MİLLİLERE KAPALI!
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı'dan öğrendim ki, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 yıl önce ülkemize kazandırdığı İstanbul Park, 10 yıl 10 aydır Türk sporuna ve milli sporcularımıza kapalıymış!



Dünya ve Avrupa şampiyonluklarına imza atmış sporcularımızın İstanbul Park'ta antrenman yapamadığını söyleyen Üçlertoprağı, "Sporcularımız henüz İstanbul Park'ta tek bir tur dahi atabilmiş değil. Bu sporcularımız, yarışmak ve antrenman yapmak için en yakın pistin olduğu Yunanistan'a gidiyor" dedi. İstanbul Park'ı 10 yıldır işleten şirketin sözleşmesi 18 Temmuz'da dolmuş. Yeni ihaleyi inşallah TOSFED alır da sporcularımız Yunanistan'a gitmek zorunda kalmaz.

SIRA DIŞI VE CESUR
Oyunculuğa derin bir tutku ile bağlı olan, bugüne kadar birçok dizi ve reklamda farklı karakterlere hayat veren Gülcan Arslan, stil konusunda da çok farklı bir noktada. Gülcan, alışılagelmiş, trendlere bağlı kalmaktansa modayla oyun oynamayı seviyor ve çok da cesur davranıyor.



Özgün tavırları ve kendine has seçimleriyle dikkat çeken oyuncunun, hafta içinde katıldığı davette giydiği activewear tarzdaki üst ve eteğini, denim çizme ve çanta ile tamamlaması, herkesin cesaret edebileceği bir şey değil. Ayrıca kısacık saçları da bu görünümüne bambaşka bir karizma katmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA