Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Oyumuz sesimizdir mutlaka duyulur

Bir kez daha dönüm noktasındayız... Eğer bu ülkenin gidişatı umurunuzda değilse, oy vermeyin! Yaşam kalitenizi, toplu olarak girdiğimiz genel cinnet halini önemsemiyorsanız; oy vermeyin! 'Hükümet şunu yapıyor, bunu yapmıyor; muhalefet onu yapıyor, bunu yapmıyor' diye şikayet edip de seçim günü sandığa gitmiyorsanız, o zaman şikayet de etmeyin.

SEN KAZANIRSIN...
Sesinizi öfkeyle, küfürle ya da sosyal medyadaki gürültü içinde duyurmaya çalışıyorsanız, sizi görmezden gelebilirler ama oyunuzu görmezden gelemezler. Rakamların gücünü unutmayın. Bir oyun bile etkisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
'Oyum nasılsa hiçbir şeyi etkilemiyor' demeyin. Oyunuz sesinizdir; o ses mutlaka duyulacaktır.
Bu politik felcin içinde hiçbir politikacı, tepeden inerek bize istediğimiz hayatı sunmayacak. Ama en azından oyumuzla, onlardan ne beklediğimizi bildirmek bizim elimizde. Bu ülkeyi daha yaşanılası bir yer yapacak olan biziz.
Bu noktada size Gandhi'nin bir sözünü hatırlatayım:
'Önce seni görmezden gelirler, sonra alay ederler, sonra seninle savaşırlar, sonra sen kazanırsın.'

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA