Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Zenginlique

Geçen haftalarda ucundan değindiğimiz, parasızlık ve aşırı harcama problemlerine çözüm bulundu! Bu hafta, sizi bu durumdan kurtaracak ilginç bir icada yer vermek istedik.
Timuçin Bulgu'nun yaptığı icat, şimdiden bir çok insanın hayatını kurtardı.
Aslında icat dediğimiz şey bir yazılım programı. Bu programı harcama yaptığınız bütün cihazlara yükleyebiliyorsunuz.
Telefon, bilgisayar, hatta banka kartı... Artık aklınıza hangisi geliyorsa.
Adeta hesap soran bir baba, tutumlu bir eş, Harvard mezunu bir muhasebeci gibi, gereksiz para harcamanızı önlüyor ve size zengin biri olmanın kapılarını aralıyor.
Timuçin Bulgu 'Zenginlique' adını verdi bu programa. Daha fazla açıklama yapmadan hemen örneklere geçelim ve farklı cihazlarda sizler için derlediğimiz Zenginlique'nin, hayatımızda nasıl yer aldığını ve etkili yöntemlerini görelim. İşte cihazınıza yüklediğiniz zaman karşılaşacağınız, Zenginlique daha şimdiden birçok derde derman olmuş çözümler :
"Daha dün 50 lira verdim, ne yaptın onu?" "Faturanın hali ne öyle? Eve gelince wi-fi ye bağlanmıyor musun?" "Dışarıdan yemek söylemek mi? Dışarıdayken bile evde yapacaksın artık!' "Ne 1080p mi?" "Dosya transferinde bulunmayı aklından bile geçirme." "Görüntülü arayanları direkt reddediyorum.
Özleyen gelir, görür." "Yan komşunun internetine bağlansana!
"On 14'üncü fotoğraftan sonrasını çekmedim." "Saat kaç oldu yat artık!" Televizyonda bir şey kalmamıştır.
"Ben biliyorum bu diziyi, sonunda kavuşuyorlar." "İngiltere ligini izleyip ne yapacaksın?" "Önce normal kanalları izlemeyi bitir. Sinema paketi ileride." Daha dün 50 lira verdim diyen ATM, 'Bende de bi şey kalmadı, yat artık' diyen TV, eve girer girmez 'Bana bağlan' diyen wi-fi... İşte yeni nesil tutumluluk Zenginlique!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA