Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Oyun Bağımlısının Saklı Defteri

Sabahlara kadar bilgisayar başında kalınan günler, kaçırılan dersler, vizeler... Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz. O bir oyuncu! Hayır, o bir profesyonel oyuncu! Üniversite 2. sınıf öğrencisi Kerim Tekatar'ın hayatına konuk olduk ve ona dair çıkarımları sizlerle paylaşmak istedik.

26 Ekim
Bugün Kerim'in odasına girdik. Bilgisayar masası dışında dağınık hiçbir şeyin olmaması dikkatimizi çekti. Öyle ki Kerim'in odasında kat ettiği tek mesafe, bilgisayarın başından yatağa kadar olan iki adım. Kendisi sonuca dayalı bir hayat tarzı benimsemiş. Arada tuvalete gittiğinden şüpheleniyoruz.

28 Ekim
Şüphelerimiz doğru çıktı! Evine geldiğimizde Kerim'i bulamadık. Daha sonra bir sifon sesi geldi ve her şey açıklığa kavuştu. Ancak hâla bilgisayar masasının etrafındaki tuvalet kağıtlarının amacını anlayabilmiş değiliz. Okula gidip gitmediğini öğrenmek için sorular yönelttik kendisine. 'Ben zaten üniversiteye kapağı attım, bir şekilde geçeyim yeter bana artık' diyor.

30 Ekim
Ekibimizde bulunan diyetisyen, sağlık ve psikolog Meltem Huzurlu'ya göre Kerim'in hâla yaşıyor olması kesinlikle bilimsel bir muamma. Meltem Hanım'ın dediğine göre bağımsız bir kurum tarafından incelenmesi gerekiyor. Bazı günler ufak tartışmalar yaşıyoruz ama oyun arkadaşlarımı çok seviyorum' diyen Kerim'in antisosyal kişilik bozukluğu gösterdiği de aşikar. Yorumları için Meltem Huzur-lu'ya teşekkürler.

2 Kasım
Kerim'e misafir olduğumuzdan beri tam bir hafta geçti. Dün Kerim'i okula uğurladık ve biz de evini keşfetmeye çıktık. Anladığımız kadarıyla Kerim'in bütün mal varlığı bilgisayarı ve bilgisayar ekipmanları. Memur bir aileden gelen Kerim'in bu kadar pahalı ekipmanlar almasıyla ilgili kafamızda bazı soru işaretleri var. Geldiğinde öğrendik ki, bazı günler yemek yememesinin sebebi buymuş. Oyunları ve ekipmanlarını bu şekilde alıyormuş. Oyun oynayarak kazandığı parayı da hesaba katmıyoruz.

4 Kasım
Bugün Kerimler'deki misafirliğimizin son günüydü. Ekibimiz gece ani klavye sesleriyle uyandı ve Kerim'i izlemeye başladı. Kendisi bunun bize bir klan savaşı olduğunu ve yenilgiye doğru gittiklerini söyledi. Ancak onun gelmesiyle oyunun kaderi değişebilirmiş. Herkese verdiği emirler havada uçuşuyordu. Bizim için ilginç, onun için zafer dolu bir andı. Kendisine hayatta başarılar diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA