Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Faydasız Köşe

Yılbaşı için Alternatif Hediye Önerileri
Saat ve parfüm piyasasının hareketlenme zamanı geldi. Peki, siz de her sene aynı şeylerden bıktınız mı? Piyasadaki bütün parfümlere sahip misiniz? Kırmızıyı sevmiyor musunuz? Ekibimizin sizler için hazırladığı alternatif hediye önerilerine bir göz atın!

Yılbaşı demek aile demektir. Peki, yılbaşında aileyle ne yapılması gerekir? Evet, cevabı biliyorsunuz! Tombala! Aile boyu sonsuz eğlencenin vazgeçilmezi! Mis gibi anneanne evinde oturup oynamalık. Hem de bu şekilde herkese hediye almış olacaksınız.

Hediye dediğin her zaman maddiyatla olmaz. Bir genç olarak ailenizle geçireceğiniz bir yılbaşı da onlara bir lütuf. Tabii ki siz söyleyene kadar farkında olmayacaklardır ama ara ara yapacağınız dokun- S durmaların faydası görülür. 'Ya bizim çocuklar çağırıyordu, bugün gitmeyeyim dedim.'

Yılbaşında ziyafet çekilir, peki ya sonrası? Bir paket altılı soda alıp güzelce paketlemek, topluma yararlı bir hareket olacaktır. En az masrafla en yararlı hediye! Unutmayın ki insanlar kullanabilecekleri şeyleri hediye olarak almak isterler ya da içebilecekleri…

Sevdiklerinize boş bir kağıt armağan edebilirsiniz. Tabii biraz da kılıf uydurmak lazım. 'Yeni yıl işte bu temiz kağıt, sen kirleteceksin bunu, güzel anılarla kapla bütün sayfayı...' gibi. Tabii önümüzdeki dört-beş yıl boyunca Budist bir rahip gibi dolaşmanız gerek ki hediyeniz inandırıcı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA