Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Kahvaltılara göre tip belirlemesi

Kahve olmadan uyanamıyorum Pelinsu'su
Vakıf üniversitesi çevrelerinde ve kampüsünde her yerde rahatlıkla görebilirsiniz kendisini, Botları ile ile dikkat çekme oranı bir semt çocuğunun fosforlu eşofmanlarına eştir. Okula toplu taşımayla gider ancak özel araçmış gibi hareketler sergiler. Güvenlikle arası kötü anlaşan abi-kardeş ilişkisi gibidir. İndiği durakta da en yakın butik kahve dükkanına dalar.

Kahve olmadan uyanamıyorum Bora Bey'i
Plaza adamı, takım elbise üstüne giydiği pardösüsü ve elindeki laptop çantasıyla kalabalıkları bir roket gibi deler geçer acelesi olduğunda. Onun dışında yürüyen merdivenin sol tarafında beklemeyi tercih eder. Bakmayın plaza adamı falan diyoruz da 'Bora Bey' ufak bir şirketin insan kaynaklarında satış elemanı olarak çalışıyor ama Beşiktaş-Zincirlikuyu taraflarındaki ofisinin ona verdiği yetkiye dayanarak sabahları 'Americano' içmeden uyanamadığını söylüyor.

Alışılmadık besinler alan Nejat
Nejat için Pazar kahvaltıları bir Hıristiyan için Pazar ayinidir, bir Müslüman için Cuma namazıdır. Nejat öğle saatlerinde kalkar, Kamboçya çayını demler, ekseriyetle eski kaşar peynirini, nadiren de rokfor peynirini dolabından çıkartır. Patlıcan reçeline bayılır ve öğleden sonralarını belgesel izleyerek geçirir. Akşama doğru Kolombiya kahvesini koyar ve yatana kadar kitap okur huzurla. Nejat bir hafta içine daha hazırdır. Huzurla yatağına girer.

Kahvaltı etmeyen Buse
Buse, sevgilisinden 3-4 ay önce ayrılmış ve hayata küsmüştür. Uyku sorunları çekmektedir ve zaman kaybetmemek için sabahları kahvaltı etmemektedir ama eyeliner çekmek için her zaman kendine zaman bırakır. Hayatın tadı onun için artık kaçmıştır, büyük ihtimalle 2 ay daha böyle sürecektir.

Cornflakes Kaan
Acelesi olup olmamasının bir önemi yoktur, nabza göre şerbet vermek konusunda bir usta olmuştur, kabına göre şekil alan bir sıvıdır Kaan. Acelesi varsa hızlı yer, yoksa gider sütü ısıtır, portakal suyu sıkar, basit bir besini kaliteli hale getirir. Dakik olmayı sever ama prensip olarak kısa bir süre geç kalır, sever böyle assolistlikleri Kaan. Hafta sonlarını vizyon filmlerini internetten izleyerek geçirir. 25-26 yaşına kadar böyle gidecektir onun için. Buse'nin eski sevgilisi olması muhtemel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA